dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bre Sony ai verificat presiunea in caucioace? ca am asa o banuiala cum am avut eu la a mea asa vreo 4,5 atm si am mers cu ea juma de an si parca era cam rigida

Comment

• Originally posted by andrei View Post
      Da, sunt diferite, nu stiu care sunt mai moi dar cred ca cele de la Berlina.

Nu e vorba de contraziceri aici. Poti sa ma contrzici ca nu ma supar, doar e o discutie constructiva.
      Amortizoarele tale s-ar putea sa se fi stricat daca ai mers pe drumuri proaste, de aia sa se simta orice denivelare. La suspensiile rigide se simte si orice gropita din asfalt, nu numai linii de tramvai.
      Tu sigur n-ai mers cu o masina cu suspensie pneumatica de zici ca nu se simt denivelaturile care se simt in Logan?
      in drum spre servici e o mica denivelare in asfalt, am mers cu opel,cielo,renault(se simte putin) la logan se simte bine(dupa ce am luat masina si am verificat chestia asta) am fost la service si nu a gasit nimic la 13500 cat are masina si m-am impacat cu ideea ca asa este masina asta. a mers numai pe asfalt de cand o am. pot spune cand e greutate(4-5) persoane atunci e bine, merge unsa.
      sigpic

Comment

• eu zic sa scoti denivelarea aia din asfalt ca va d ca e singura de care zici

Comment

• Eu cred ca treaba sta cam asa... Nemtoaicele au suspensie ca pentru Germania (unde apa este calda si drumuri bune), adica suspensie tare pentru a putea ataca o curba cu viteza sporita, restul... triste rau de tot adica moi, pentru ca drumurile sunt asa cum sunt (oricum mai bune ca in Romania! dar mai proaste ca in Germania). La MCV suspensia este mai tare pentru ca e masina de transportat persoane multe si/sau bagaje.

Comment

• Si unii pot sa aiba alte suspensii mai tari daca e o masina refuzata la export.
            De altfel s-au schimbat suspensiile la fiecare 6 luni-1 an, deci difera.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• In comparatie cu ce avea romanul pana acum cativa ani,Loganul este OK.Eu nu sunt un tip pretentios,sunt multumit de Logan.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• D-FENS. Da-mi voie sa nu fiu de acord cu cine compari Loganul... Vechea Dacie costa 3-4000 de euro, eu am dat 12500 pe-a mea (~ de 3 ori mai mult), asa ca nu ma multumesc sa fie doar un pic mai buna decat vechea dacie ci o vreau incomparabil mai buna!... Acum fie vorba-ntre noi nu poti compara musca cu tarantula... loganul e net superior multor masini de actualitate, comparatia cu vechea Dacie e inutila.

Comment

• Poate ca nu m-am exprimat corect,nu faceam comparatie ci ma gandeam la pasul facut de la Dacia 1400 la Logan.Este un pas in fata.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• daca asta e comparatia,este chiar un salt

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                      Poate ca nu m-am exprimat corect,nu faceam comparatie ci ma gandeam la pasul facut de la Dacia 1400 la Logan.Este un pas in fata.
                      Originally posted by lucitheman View Post
                      daca asta e comparatia,este chiar un salt
                      deci omul nu facea comparatie. si clar este un salt...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                        deci omul nu facea comparatie. si clar este un salt...
                        exact asta cred si eu.... am avut o dacie 1310 din `89, si saltul la logan e urias!
                        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• da, loganul se comporta mult mai bine decat alte masini noi, ce sa mai vorbim de vechea dacie. Azi a nins in brasov si cine credeti ca a iesit cu masina pe straduta unde stau si unde nu intra astia cu deszapezirea niciodata? 3 logane si unu cu jeepanu. Eu sunt multumit de cum e facuta, si mai ales ca are garda la sol adaptata tarii noastre. De multe ori asta m-a ajutat sa ies din belea
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Au bine ca ai spus de garda. Intr-o noapte am luat o gropa asa de mare ca mi-a ajuns inima in gat si nu a atins nimic doar a topait si atat. Cu alte masini sigur pocneam ceva.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sunt o groaza de masini "mai de soi" care sunt pline de bube si problemute/probleme.. Loganul e o masina corecta la banii care ii dai pe ea. Ofera ce vrei, la dotari sta bine chiar fata de masini mult mai bune, raportul timp/greieri e unul f. bun mai ales ptr. soselele noastre, etc...
                              Asa ca...cel putin pentru mine nu a fost deloc o dezamagire..

Comment

• Loganul nu o sa va dezagamgeasca nici in off-road. Garda la sol e foarte mare si rar reusesti sa o atingi de ceva.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google