If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in schimb asa de mult ii place sa rupa aderenta daca dezechilibrezi botul (una din roti un pic descarcata de greutate si ai spectacol)... vai ce arunca norori si pietre cum isi schimba un pic centrul de greutate de pe stanga pe dreapta sau invers...mai ales diselarele.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
La viteza mare am impresia ca dieselu sta ceva mai bine pe drum (cel putin asa am simtit) in comparatie cu 1.4 sau 1.6 mpi . Parca nu se ridica asa de bot (sa fie din cauza motorului mai greu?)
si eu sunt posesor de logan,dar sincer va spun ca de o vreme incoace incepe sa ma dezamageasca tot mai tare.daca vreti pot sa va enumar chestiile care ma deranjeaza la ea:
- da cand am luat-o imi tot face un zgomot ciudat in usa de la sofer.
- la cea mai mica denivelare se aude un trepidat ciudat din bord.
- de asemenea tot la trepidatii zdrangane si geamurile(eu am gemuri electrice din fabrica - laureate).si nu numai, cand la ridic sau le cobor motorasele fac un zgomot de parca mai au putin si se duc.
- m-a mancat in ... sa ii pun deflectoare pt vant.nu era de ajuns ca geamurile erau varza dar de la deflectoare fac si mai rau acum pt ca s-au largit chederele.plus ca acestea nu au nici un fel de stabilitate.fac ca dracu.trosnesc de parca s-ar rupe.cred ca le dau jos pana la urma.
- scaunele la fel au un joc foarte mare.parca uneori ma dau in leagan .astea clar trebuie schimbate.
- uneori si prin spate se aud niste trosnituri sau niste zdranganeli nu stiu cum sa le zic exact
Ceau
Cati km ai parcurs cu ea pentru ca eu am deja 60000 km si in afara de centura de siguranta(se aude un zgomot deranjant) nu am alte probleme.Am fost lovit si de un tranvai acum cateva luni si tot merge.
La 45000 km am cerut celor de la dacia sa vada care e problema cu zgomotul din usi si au pus mai mult burete si acum nu se mai aude nimic.
da, si la mine centura a inceput sa scartaie. in rest n-am nici un "greier" pe nicaieri. si legat de cum sta pe drum la viteze mari, n-am simtit nicio ridicare de bot, nici la 80 nici la 140 km/h. si asta doar cu un rucsac in masina, deci goala
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
da, si la mine centura a inceput sa scartaie. in rest n-am nici un "greier" pe nicaieri. si legat de cum sta pe drum la viteze mari, n-am simtit nicio ridicare de bot, nici la 80 nici la 140 km/h. si asta doar cu un rucsac in masina, deci goala
Exista o diferenta intre modelele 1.6 16v si celelalte: Sunt cu 150 kg mai grele si au amortizoare pe gaz. Acest lucru influenteaza decisiv capitolul stabilitate. Este o chestie pe care am vreificat-o personal.
Off road am fost de vreo doua ori la munte pe drum auto forestier, de vreo citeva ori la pescuit pe riu. Imi pare rau de Tigaie , si nici prestatie nu are! Acum pt treburi de genul asta am Aro.
Cind am cumparat masina m-a costat cam 8000 .Banii jos, cu asigurare, extenso etc Puteam sa imi aduc ceva de dincolo dar mi-am zis hai sa imi miroasa si mie a masina NOUA Nu-mi pare rau, nu am avut pb cu masina si nu am de gind sa o inlocuiesc deocamdata dar nici multi ani nu o sa stea la mine! Nu sunt dezamagit de loc, vad la alte marci ce pb au! Cind va aud imi vine sa rid! Sincer..
nici eu nu am avut nici un fel de probleme - si stau si ma gandesc ca unii chiar cauta problemele pentru ca nu au alta treaba doar asa ca sa aiba de ce se plange - fratele meu o are din august 2006 15 dci si nu lam auzit sa se plinga niciodata de nimic doar ca nu gaseste motorina moca pe undeva - pesimismul imbatraneste omul
Petroman, sunt probleme inchipuite. Sunt curios, cati din cei care se vaita ca au probleme cu loganul, si-au vandut masina si au cumparat alta "mult mai buna". Cred ca nici-unul. Astea-s probleme generate de faptul ca a trece de pe strachina D1310 pe Logan, saltul a fost urias, si asteptarile de un milion de ori mari ca diferenta dintre cele doua masini. Sa fim seriosi singura problema, majora, cu masina asta, este intre scaun si volan, alta nu e. Eu n-am stat s-o gadil, s-o scarpin, s-o alint samd... eu i-am dat gaz, cheie si ura si la gara am plecat, daca pica ceva la ea, e firesc, e fier si oricand poate pica ceva.
Eu eram convins de ceea ce spui deaceea am si facut acest thread pentruca pe mine ma seaca plangerile unora
---------------------------------------------------------------- >>>>http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?t=2144<<<<opusul acestui threadCINE ESTE MULTUMIT DE LOGANUL PROPRIU ?
eu nu prea stau pe acest forum din cauza ca sunt prea multi plangaciosi acum chiar sunt curios cati multumiti vor fi - majoritatea sunt sunt probleme inchipuite si apropo vedeti ce categorie de varsta le posteaza ce credeau ca daca siau luat permis vor conduce si MIGURI
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment