dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Insonorizare nu prea are mai deloc...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Octavian___28 View Post
      Eu sunt prea ''tanar'' ca sa expun vreo problema serioasa (doar chestia cu ambreaju' la fortare, dar incep sa ma linistesc, mai sufar de paranoia uneori), la 6000 nici o problema...Si la faza cu scaunele...nu cred ca vor fi probleme, pe mine nici nu ma simte scaunu la cele 62 kg... ) si prietena la fel, vreo 53 (avea 48, dar am pus-o la ingrasat ca sa-i creasca tzatzele, si i-au crescut!)
      De troncanit, doamne ajuta (circul in Arad unde drumurile sunt de RAHAT), nici un greier.
      Chiar si patronu' meu (care are un 407) e foarte incantat de Logan, ca ia bine gropile si e silentios, ma rog...daca aveam ceva mai tare ca a lui nu cred ca mai era asa de incantat.

1 st: du-te-n service si lasa-le-o la reparat, imposibil sa nu-ti faca ceva la ea.
      o so pun si io pe a mea la ingrasat(prietena)..f tare frate

Comment

• demontare fata de usa(spate)

Mi s-a dezlipit folia de pe geam pe usa din spate.Si in timp ce incercam sa o lipesc mi-a scapat in interiorul usii chestia aia de plastic care intinzi folia.cum se demonteaza fata de usa spate la logan? sa scot panarama aia d"acolo,ca zdrangane in draci.

Comment

• Sa stii ca e foarte greu sa-ti dai seama cum se desface fata de usa...
          Nu cumva are suruburi pe margini? Sau nu le-ai observat?

Comment

• fratilor!zgomote in zona aeratoarelor am avut si eu ,am mers al service ,meseriasul mi a zis ca stie despre ce e vorba ,promis mita ,facut reparatie ,nu se mai aude nik dupa 9 luni,parca e noua,cica a dat jos bordul si a izolat cu burete si cu vaselina nu stiu ce tije pe acolo...important ca a rezolvat ,,,a meritat investitia ,,adica mita.

Comment

• adevarul e ca loganul de 1,4 e puturos, azi am fost la ploiesti si la peste o suta...jale
              cind reduceam viteza trebuia sa turez cu a 4 a pina la 110 si apoi sa schimb viteza ,ca sa fiu in ritm cu celelalte masini
              sigpic Alexandria

Comment

• @cristy :Hmm am fost si io ieri pe a2 si i-am dat si 150 da nu am incercat mai mult desi se tinea binisor(fara zgomote si trepidatii).Cat despre faza cu 100 iti cam dau dreptate si nu prea...cand am alimentat cu carrera100 parca avea ceva mai multa viata motorul acum cu mol 98 parca e cam gatuit...

Comment

• Originally posted by anubis nou View Post
                  Sunt sigur ca daca era facuta in Germania nu scartaia nimic dupa 4000km. La mine se auzeau niste zgomote aleatorii in usa dr. spate. Acum nu se mai deschide din interior. Zgomotele sunt tot acolo.
                  ceva de genul si la loganul kiss dci, a lui un prieten de-al meu care e proaspat cumparat,si nu a mers mai mult de 150km pe bord si deja si ii ticaie ceva in spate stanga in zona usii!!chiar ma-m mirat ca masina era noua si deja ii si zdranganea ceva la ea!
                  la faza cu zdranganituri, bataie si plasticuri ii varza loganul!
                  Si pe mine ma omoara zdranganiturile la al meu,am cateva in spate cred ca de la plasticurile alea de pe stalpi din interior,mai am ceva zgomot de scartait(mai incet)prin fata pe undeva,nu am dat de el inca!si am mai avut un bazait,un fel de plastic care atingea pe alt plastic,si am dat de el.Era capacul de la tabloul de sigurante,tremura acolo,se misca,si de la ala a fost zgomotul,am pus niste burete adeziv subtire pe conturul de la capac,si sa rezolvat!
                  sigpic

Comment

• nu e finisata cum trebuie, unele chestii scartaie exp geamurile scaunul .si prestige mai e si 9900

Comment

• bine ca esti tu destept si le stii pe toate? ai cumva capu" mare?pentru grivei, pardon andrei

Comment

• mai sa fiu sincer urmaresc forumul asta de ceva timp. Poate umpic de nesimtire din partea mea ca nu m-am facut remarcat.......ce sa zic.....am si eu un Golan de prin iulie anul trecut(2007) dar nu am prbl cu el. e ABS Plus.....
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Originally posted by ursache View Post
                          bine ca esti tu destept si le stii pe toate? ai cumva capu" mare?pentru grivei, pardon andrei
                          Te ajuta omul si tu mai si comentezi...
                          Daca te-ai fi uitat ti-ai fi dat seama din prima cum se desfac, nici nu-ti trebuie pregatire in mecanica sau altele... Dar stiu, e mai usor sa intrebi pe forum decat sa pierzi 2 minute uitandu-te cum se desfac.

Comment

• Am un vecin care sia luat un golan da ii varianta cea mai ieftina (ambiance) si are o problema destul de grava....are scrgeri de ulei pe la garnitura de la transmisie...dupa ce sa interesat a aflat ca exista (cica) o serie care 'beneficiaza' de imbunatatirea asta. Ce sa zic sunte in romania aka tara tuturor posibilitatilor!

Comment

• Ar fi trebuit sa-l cheme sa rezolve problema, daca se cunostea ca exista problema la un anumit lot.

Comment

• Se pare ca a aparut anuntul si pe forum!!! Deocamdata nu la invitat nimeni! chiar o sa il sun sa ii zic de unde ii prbl. cica e un pinion! Fain cu forumu asta!!! felicitari!

Multumiri celor care il tin in picioare!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google