Cand am fost ultima oara la service la un Logan i-au schimbat bratele ca cica la lotul respectiv asa au dispozitie. Respectivul era venit pentru revizia periodica si schimbarea a fost moca.
dezamagire
Collapse
X
-
Asta daca nu uita aia din service sa verifice OTS-urile...
Comment
-
ma scuzati ca ma bag si eu in seama neintrebat sunt nou si am citit cu atentie posturile voastre detin un logan 1.4 preferance din 2006 are 85000 de mii de km si abea acuma pt prima data am schimbat tot pe fata pivotii planetare capete de bara bielete antiruliu sau cum le mai zice si bratul pe stanga deoarece era putin indoitlucrarea ma costat enorm pt ca garantie nu mai aveam inainte sa schimb ce am precizat in habitaclu se auzeau tot felul de zgomote ciudate era normal la drumurile noastre din pacate nimik nu tine acuma de cand am schimbat totul masina merge impecabil
nu se mai aude nimik dar nu stiu pt cat timp va tine bucuria.
Comment
-
Originally posted by Bogdan_Petre View Postma scuzati ca ma bag si eu in seama neintrebat sunt nou si am citit cu atentie posturile voastre detin un logan 1.4 preferance din 2006 are 85000 de mii de km si abea acuma pt prima data am schimbat tot pe fata pivotii planetare capete de bara bielete antiruliu sau cum le mai zice si bratul pe stanga deoarece era putin indoitlucrarea ma costat enorm pt ca garantie nu mai aveam inainte sa schimb ce am precizat in habitaclu se auzeau tot felul de zgomote ciudate era normal la drumurile noastre din pacate nimik nu tine acuma de cand am schimbat totul masina merge impecabil
nu se mai aude nimik dar nu stiu pt cat timp va tine bucuria.
Originally posted by cristy plus View Postadevarul e ca loganul de 1,4 e puturos, azi am fost la ploiesti si la peste o suta...jale
cind reduceam viteza trebuia sa turez cu a 4 a pina la 110 si apoi sa schimb viteza ,ca sa fiu in ritm cu celelalte masini
Comment
-
Ma ce va mai ....pe voi atata ca 1.4 e lenes, de ma umfla rasul.
Da-l in ma-sa ca nici lenes nu-i, dar nici vreun viteaz.
Ai dracului astia pe skoda octavia si labia isi permit sa puna motorizari care imping carutele pana la 100 in peste 15 sec, dar la 13 sec: "Domne e puturos" "miroase urat" "tre sa-l turez".
Mai sunt cativa care spun :" DOmnule, e prea mare caroseria pt motorul asta"... o da, dar grupul VAG de pune 1.4 pe masini mult mai grele o fi vreun prost. Vezi golf cu motorizare 1.4 cum se misca, octavia 1.4, leon 1.4. Si ai dracului chiar aia sunt printre cei de dau "ritmul" traficului.
Comment
-
aveti foarte mare dreptate loganul de 1.4 este intradevar cam puturos si ma refer ca nu trage decat de pe la 3000 in susapoi daca mai vine vb de o depasire...nu mai vb eu cu a mea tot timpul daca am putin teren cand ma bag intr-o depasire mai scurta ii dau a-3-a
si turez pan' la 4000 asa ma simt bine dar in concluzie este masina romanului si ar trebui sa ne multumim cu ea asa cum este ea. Bafta loganistilor
Comment
-
Am si eu o nedumerire, nu ca ma deranjeaza asa pentru cultura mea generala.Posed un benzinar 1.4, are 3 ani nu mi-a creat nici o problema, evacuarea este alba daca bagi o carpa alba pe ea nu se murdareste parca nici nu ar iesi gazele pe acolo, nu am tinut in mod expre de ea iam mai dat in gura, care sa fie explicatia?
Comment
-
Originally posted by Bogdan_Petre View Post.................... loganul de 1.4 este intradevar cam puturos si ma refer ca nu trage decat de pe la 3000 in sus........................cand ma bag intr-o depasire mai scurta ii dau a-3-a
si turez pan' la 4000 asa ma simt bine dar in concluzie este masina romanului ...........................
Pana la 4000? Da-i 5000 tata, sa vezi ca se duce si nu protesteaza.
Da, masina romanului. Daca ai merge cu un dci 65 sau 70 cp sunt 100% convins ca ai spune ca trage mult mai bine ca un 1.4. Dar daca faci proba si folosesti un regim de turatii corect pt motorizarea asta (1.4) ~3500-5000 rpm zic eu ai sa vezi ca lasi in spate dizalu.
PS: iti spun eu...cuplu ne lipseste noua si/sau o cutie cu rapoarte o idee mai scurte.Last edited by Octavian; 28 February 2010, 11:08.
Comment
-
Buna am cam lipsit de pe aici dar in primul rand imi cer milioane de scuze daca postez aiurea nemultumirea mea si cum pot sa o rezolv.Am un Logan F2 2008 cu care am avut nu mai putin de sapte interventi din cauze ce tin de partea tehnica a masini si una de cea de caroserie.Acum nu mai merge mp3 si mi se desprinde bara din fata dar nu mai vreau sa fac nimic la ea chiar daca este in garantie si nu ma costa nimic nu mai suport si vreau sa primesc o bonificatie din partea fabrici:ceva gratuit ,mai exact revizia de 2 ani si placutele de frana sa le schimb ca au cam inceput sa se auda.Ce trebuie sa fac ,am vreo sansa sau ma duc la ANPC?
Comment
Comment