dezamagire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dezamagire

si eu sunt posesor de logan,dar sincer va spun ca de o vreme incoace incepe sa ma dezamageasca tot mai tare.daca vreti pot sa va enumar chestiile care ma deranjeaza la ea:
    - da cand am luat-o imi tot face un zgomot ciudat in usa de la sofer.
    - la cea mai mica denivelare se aude un trepidat ciudat din bord.
    - de asemenea tot la trepidatii zdrangane si geamurile(eu am gemuri electrice din fabrica - laureate).si nu numai, cand la ridic sau le cobor motorasele fac un zgomot de parca mai au putin si se duc.
    - m-a mancat in ... sa ii pun deflectoare pt vant.nu era de ajuns ca geamurile erau varza dar de la deflectoare fac si mai rau acum pt ca s-au largit chederele.plus ca acestea nu au nici un fel de stabilitate.fac ca dracu.trosnesc de parca s-ar rupe.cred ca le dau jos pana la urma.
    - scaunele la fel au un joc foarte mare.parca uneori ma dau in leagan .astea clar trebuie schimbate.
    - uneori si prin spate se aud niste trosnituri sau niste zdranganeli nu stiu cum sa le zic exact

Pai ce mai stai pe ganduri?Masina mai este in garantie?Daca da...calare pe ei la sarvice...dar inainte de a te duce da jos deflectoarele de la geamuri...asta daca nu sunt montate la service-ul Dacia...
    Last edited by valeriuciprian; 21 February 2010, 16:47.
    sigpic

Comment

Si la a mea se misca scaunele de zici ca te dai in leagan dar in rest e ok. Depinde de cum e exploatata si probabil de cum ai noroc.

Comment

Originally posted by iulian_vis
        Si la a mea se misca scaunele de zici ca te dai in leagan dar in rest e ok. Depinde de cum e exploatata si probabil de cum ai noroc.
        Si eu am problema asta cu scaunul soferului, dar sincer sa fiu in rest sunt incantat de masina, mai ales ca am facut aproape 40000 km in mai putin de 1 an si pe langa astea, aproape saptamanal merg si pe circuit cu ea . Oricum, va doresc bafta in rezolvarea problemelor actuale si sa fiti lipsiti de altele
        sigpic

Comment

Eu am 54.000 si merge brici. Are ea cateva faze gen scaunele miscatoare dar astea nu sunt tocmai probleme mari. Motor, cutie, directie, frane... brici!

Comment

1st nu fii dezamagit,daca masina mai este in garantie (cum spunea si valeriuciprian)du-te la service si stai pe capul lor sa remedieze tot ce te deranjeaza.Totusi e bine ca nu ai probleme mai grave,motor,cutie si alte chestii importante.Si eu am pus deflectoare la geamuri(electrice) si le-am mai dat cu smirghel fin pe partea unde ''calca'' geamul si merge ceva mai usor si nu am pus toate cele 5 cleme pt ca ingradea geamul si la urcare si la coborare,am pus doar 3 la capetele deflectorului si pe partea inclinata a geamului si merge bine.Mult succes in continuare
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si la mine mai sunt greierasi pe la bord, zdranganit in usa de la sofer dar astea sunt mici probleme uneori sacaitoare dar asta e. Eu unu sunt multumit de masinuta.Sa auzim numai de bine
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Eu zici ca isi face fiecare banut... nu ne putem astepta si la performante tehnice si la finisaje exceptionale, sau foarte bune la o masina de 10 mii de euro... ca daca ne-am putea astepta nu ar mai cumpara nimeni BMW sau mai stiu eu ce alte masini.
                Si in plus cum au zis baietii mai sus motor, cutie frane si parte tehnica merg ceas.
                ar fi putut totusi sa puna alt fel de motorase la geamuri ca dureaza o vesnicie sa se miste, dar, macar se misca
                Don't touch! Never ever steal
                Unless you're in for the kill

Comment

Cu siguranta merita banii astia. Sa avem noroc de ele si cand ne umplem de lovele sa ne luam toti mertzane

Comment

Cu siguranta merita banii astia. Sa avem noroc de ele si cand ne umplem de lovele sa ne luam toti mertzane
                    Sa dea Dumnezeu ,ca bine zici

Comment

Si pe Logan Club cine mai ramane?!

Eu chiar i-am facut revizia de 15.000 km dupa 6 luni de mers cu ea. Deci chiar am alergat-o saracuta. Si la munte si la deal si la campie. Merge super, nu am probleme. Aaa ca se mai trezesc ceva greierasi prin bord, pe la geamuri sau centuri...asta e. La 8400 iepuri cat am dat pe Laureat Plus anul trecut in nov e super masina.

Comment

Originally posted by zenit
                        Si pe Logan Club cine mai ramane?!
                        Poate in scurt timp ne transferam cu totii la Mertzan Club..........)

Comment

Pai o sa pastram si loganurile si vom continua si aici pe forum.

Eu am facut 36000 in doi ani. Cred ca e ok. Masina e brici!

Comment

iulian,esti un fericit!acum am citit la tine ca din 25 oct vei avea un Prestige.La asa ceva visez si eu dar nu stiu daca se va implini vreodata.Eu iti urez de pe acum sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! Mult succes!

Comment

Eu sunt prea ''tanar'' ca sa expun vreo problema serioasa (doar chestia cu ambreaju' la fortare, dar incep sa ma linistesc, mai sufar de paranoia uneori), la 6000 nici o problema...Si la faza cu scaunele...nu cred ca vor fi probleme, pe mine nici nu ma simte scaunu la cele 62 kg... ) si prietena la fel, vreo 53 (avea 48, dar am pus-o la ingrasat ca sa-i creasca tzatzele, si i-au crescut!)
                              De troncanit, doamne ajuta (circul in Arad unde drumurile sunt de RAHAT), nici un greier.
                              Chiar si patronu' meu (care are un 407) e foarte incantat de Logan, ca ia bine gropile si e silentios, ma rog...daca aveam ceva mai tare ca a lui nu cred ca mai era asa de incantat.

1 st: du-te-n service si lasa-le-o la reparat, imposibil sa nu-ti faca ceva la ea.
                              Last edited by Octavian; 12 October 2007, 12:31.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google