Probleme la bordul de Prestige si Kissfm diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme la bordul de Prestige si Kissfm diesel

Am fost la dealer si mi-au spus ca termenul de livrare s-ar putea prelungi pentru ca ceasurile cu fund alb de pe Prestige benzina au fost trecute si pe diesel si ceva nu se potriveste. Au masinile pe stoc la fabrica si cica acum se cauta o rezolvare. Nu se potriveste in sensul ca erau facute pentru motoarele pe benzina iar acum pentru cele diesel trebuiesc facute modificari desi ele sunt montate deja.

Offff, iar mergem pe carpeala

Nasoala veste , dar tot ajunge el, pana la urma
    Don't touch! Never ever steal
    Unless you're in for the kill

Comment

Da, e o porblema intr-adevar. Trebuie scoasa linia rosie de la 6000 rpm si pusa mai jos. Rezolvare o sa dureze ceva, sunt sigur de asta, pana vin ceasurile noi din strainatate.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mai jos ca turatie adica 5000 sau cum ?

Comment

cred ca vroia sa zica ca trebuie marita scala adica cand masina e la 6000 ea de fapt are 6300 sau ceva de genu

sigpic

Comment

nu ca dupa ce am postat m-am uitat in pliantul dacia si am vazut ca diesel-ul are 4000 de ture max. daca trage omul de el sa faca 6000 ii ies pistoanele.

Comment

Da, la dci se taie alimentare la 5000 rpm parca si la benzinare la 6200 rpm.
              Deci linia rosie la benzinare incepe de la 6200 rpm iar la dieseluri la 5000 rpm.

Comment

da ar trebui refacut in sensul ca daca la benzina e 7000 cap de scala la diesel ar trebui 5500 cap de scala daca ii taie injectia la 5000 si atunci distanta dintre diviziuni se mareste
                toata scala turometrului trebuie redesenata , probabil si mecanismul acelor sau softul bordului trebuie modificat.
                Last edited by GFN; 13 October 2007, 09:21.
                Captain of the black pearl

Comment

scump scump nu isi bat ei capu cu asa ceva ) chestia asta am intalnit-o si la vechiul ford focus. primele modele aveau turometru de benzina cum e si logan (cele pe fond negreu fara zona rosie)!
                  Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

...ca doamne, greu le era sa puna zona rosie la toate versiunile ..., ce sa zic, la fel ca faza cu iluminarea torpedoului care incepe de la laureate...

Comment

Pentru mine e foarte important in cat timp rezolva cei de la uzina problema bordului pentru ca in functie de asta imi intarzie sau nu masina. Cred totusi ca aceasta situatie putea sa fie evitata.

Comment

Mai bine livrau masinile asa cum sunt si chemau proprietarii peste cateva luni cand vin TDB-urile de la fabrica si le montau.

Comment

Ieczact asa zic si eu Andrei. Ei prefera sa le tina in stoc.

Lasa ca e mai bine asa pana la urma. Cand o iau vreau sa fie brici.

Comment

are cineva ceva informatii?s-a remediat problema pana la urma sau?

Comment

Da, ne zicea un coleg din Mioveni ca s-a rezolvat problema si se monteaza de zor noile ceasuri. Sper sa ne ajunga masinile la timp, poate chiar mai repede )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google