Joc Scaun Sofer (modelul Cu Reglaj Pe Inaltime)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am dat scaunele afara si mi-a miscat un copil de manerul ala care dai scaunul in fata si in spate cum il reglez aveti ideie

Comment

Nu e problema ,asa face si al meu

Comment

si eu am avut aceasta problema si sa rezolvat numai dupa ce am apelat la protectia consumatorului
        constatarea celor din servis a fost ca sant prea greu 112kg si leam spus sa-mi arate fisa unde scrie sarcina sacunului bineneteles ca nu au asa ceva
        deci dati in ei tare nu va lasati moale

Comment

Cat costa un scaun de asta cu reglaj lombar? Scaunul meu a cedat intrun final si daca tot il inlocuiesc vreu cu reglaj lombar.

Comment

am si yo probleme cu scaunul se aude un zdranganit prin el ca si cum ar fi doua sarme l am desfacut l am legat dar degeaba

Comment

Si la mine e la fel. Am 110kg. A inceput sa faca pe 80k. E destul de enervant. Oare cat costa un scaun?
              Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

N-a gasit nimeni vre-o remediere ex-service la problema? E de-a dreptul stresant cum joaca atunci cind merg bara la bara.

Comment

are un dinte acolo care se uzeaza, se poate incarca cu sudura dar asta inseamna sa demontezi complet scaunul , sa sudezi....
                  Pain brings out the truth in us all...
                  ...how much truth can you stand?

Comment

Si la mine se misca,dar mai si scartie.Am observat ca materialul asta din care e facut (burete sau ce e)se freaca pe dedesupt de o teava ,asa ca am invelit teava aia intr-un material "gumos" si am scapat,cel putin pentru moment de scartaiala
                    Tinc fest !!

Comment

Si la mine avea joc si pocnea.......se uzeaza sina pe care merg niste bile......asa ca am strans sina aia intr o menghina si nu mai face......bineinteles se demonteaza sina de pe masina si de pe scaun .

Comment

Eu nu imi fac probleme decat atunci cand o sa cad cu el pe spate.
                        Vad ca pana acum au postat numai oameni cu greutate. )

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google