Salut, am un logan 1.6 fara abs si vreau sa imi pun discuri ventilate,si-a mai pus cineva, daca da, vreau sa stiu si eu daca se merita.
Discuri Ventilate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daca se merita ? In ce sens ? Mai performante nu sunt (doar ca se racesc mai repede adica poti pune frana eficienta de mai multe ori consecutiv fara scaderi de performanta) Poate doar daca schimbi si etrierul Cu unul cu 2 pistonase ar fi ceva mai bine . Incearca tot discuri pline , sunt mai ieftine , mai ales daca nu faci racing1.6 MPi Icy White
-
Si la ce a scris Ingerulol, eu as mai adauga si un set de placute de frana de buna calitate . Daca intradevar vrei sa ai niste frane mai eficiente decat ce iti ofera masina din fabrica , ar trebuii sa schimbi cam multe : cauciucuri, placute frana , etriere , disc frana, telescoape, arcuri. Brand-uri in domeniu sunt garla , acum depinde de buzunarul fiecaruia., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Discurile pe spate nu sint ventilate de fel.
PS.Nu am inteles urmatoarea fraza: discurile pe spate nu sint mai performante dar are racirea mai eficienta si se pot pune mai multe frine consecutive la fel de eficiente. Poate autorul frazei sa o spuna mai pe intelesul meu?
Daniel daca ai cauta putin,ai gasi exact ce te intereseaza.Last edited by PAULIC; 10 April 2009, 23:56.
Comment
Comment