Probleme Cutie De Viteze?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cutie De Viteze?

Salutare tuturor.

Am un logan 1.4 din 2006 ~ 26000km

Il conduc de circa 6 luni eu. Pana luna asta nu am avut nici un fel de probleme la viteza / depasiri. Conduc destul de "sport" , se intampla ca treapta 1 sa o turez pana la 3000 in unele cazuri (deobicei la iesirile pe bulevarde cand traficul este destul de aglomerat si trebuie sa te "infigi" putin ca sa nu te injure ala din spate.) si treapta 2 ajunge la 3000 in unele cazuri insa destul de rar , in a 4-a am 60km/h iar eu zic ca este cat se poate de normal prin bucuresti...

Problema mea ar fi urmatoarea. De circa o luna am observat ca a devenit puturoasa...nu se mai infige ca pana acum iar sunetul motorului la 2000rpm seamna cu cel de 2500rpm inainte sa se intample asta.
    Masina suna mai turat decat normal...nu stiu cum sa explic clar ...

LE: march-arriere intra cam greu de multe ori. Rareori din prima daca nu este forta putin... insa asta m-ar deranja mai putin

Din cate am inteles ar putea fi de la cutia de viteze care s-a cam "stricat" insa vreau sa vad si raspunsurile voastre si un pret aproximativ pentru reparatie...
    Last edited by CobrA_4cS; 17 April 2009, 18:47.

treapta 1 sa o turez pana la 3000 in unele cazuri
    treapta 2 ajunge la 3000 in unele cazuri

Conduc destul de "sport" glumesti?

problema cu puturosenia se poate datora filtrului de aer

cutia de viteze nu e stricata ... intra mai greu din cauza uleiului ... multi am convenit ca dupa schimbarea uleiului din cutie 75w90 ar merge mai frumos
    sigpicMy ride

Comment

yeah "sport" consider ca 3000-4000 nu e tocmai normal pentru treapta 1...si mi se intampla destul de des totusi. Si am mai facut si eu cateva chestii cu masinutza Ce sa fac daca parcarea subterana la irris (auchan bucuresti) este foarte alunecoasa si nu se tocesc cauciucurile

Ma rog...am permisul de 6 luni si n-am masina de condus sport (5000-6000 ture)
      Domn instructor m-a invatat sa schimb la 2500 )

Sa curat filtru sau sa imi iau unu sport?
      Ce ulei imi recomandati ?:>
      Last edited by CobrA_4cS; 17 April 2009, 20:37.

Comment

N-are nimic cutia de viteze,atata timp cat nu-ti caraie intre trepte sau sa intre fortat,marcharierul obisnuieste-te cu el.

Comment

Dai pedala ca nu are nimic!
          Eu am aproape 60k si chiar ii dau sport, cateodata scartie si a 2-a si nare nimic (deocamdata)!
          Bafta
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Originally posted by CobrA_4cS View Post
            yeah "sport" consider ca 3000-4000 nu e tocmai normal pentru treapta 1...si mi se intampla destul de des totusi. Si am mai facut si eu cateva chestii cu masinutza Ce sa fac daca parcarea subterana la irris (auchan bucuresti) este foarte alunecoasa si nu se tocesc cauciucurile

Ma rog...am permisul de 6 luni si n-am masina de condus sport (5000-6000 ture)
            Domn instructor m-a invatat sa schimb la 2500 )

Sa curat filtru sau sa imi iau unu sport?
            Ce ulei imi recomandati ?:>
            in cazul in care un motor isi atinge puterea maxima la 5500 rpm ,daca schimbi in 3-4mii rpm ai vreo 50 cp ... din aia 75 .
            cat despre cutie,asa fac toate ... pentru ca treapta R nu este sincronizata.
            Cat despre reparatie ... destul de scumpa... o cutie noua sare de 1000 euro , una sh de vreo 6-8 sute...
            Aici se inchide,mai sunt threaduri despre cutii de viteze.
            Last edited by Cristi_Xp; 17 April 2009, 22:30.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google