Problema Deschidere Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Deschidere Usa

Salutare...
    Am o problema legata de deschiderea unei usi, din interior la exterior, mai precis cea a soferului, in sensul ca nu se deschide decat atunci cand vrea ea, alteori nu si nu! Nu inteleg problema si nici ce "reglaj" i-as putea face, pentru ca la asa-zisul butuc nu am gasit nici un surub mobil. Sunt suruburi fixate! inchiderea centralizata functioneaza atat de la interior, cat si de la exterior. Atunci cand nu merge deschiderea din interior, deschid geamul si o deschid pe afara, ca doar trebuie sa iasa omul cumva din masina .
    Sper sa nu va fi confruntat cu problema asta, dar totusi daca aveti ceva idei, sugestii... Oricum trebuie sa rezolv problema ca ma enerveaza rau, parca as fi intr-un IMS vechi... Multumesc!

E faza 2? Nu esti singurul care a trecut/trece prin asta.
    sigpic

Comment

Si unde-i buba? La mine (inca) nu face.

Comment

Incearca sa desfaci fata de usa si sa vezi cum sta treaba la nivelul tijei de deschidere.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
          Incearca sa desfaci fata de usa si sa vezi cum sta treaba la nivelul tijei de deschidere.
          Multumesc pentru raspunsuri... Scuze ca intreb faptul ca, masina este in garantie, imi afecteaza cu ceva daca desfac fata respectivei usi sau mai bine merg la service... ?!
          Nu stiu cum este cu tija sau cu vreun nivel al acesteia... Multumesc!

Comment

daca dai jos fata de usa nu pierzi nici o garantie. doar sa ai grija cum o dai jos. sunt niste filmulete pe forum unde sunt surprinse si operatiunile de demontare si montare a fetei de usi. cauta pe la how to... la topicul cu insonorizarea acustica si fonica, undeva la mijlocul topicului.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google