Tacanit Motor Benzina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tacanit Motor Benzina

salut
    am 12000 de km la bord si de cateva zile aud un tacanitsi in relanti si cand accelerez. se aude asemanator unui motor diesel.
    ce ar putea fi? sa astept revizia sau sa ma duc la un service?

tacanitul se aude din partea stanga a motorului
    Last edited by paulx; 22 April 2009, 10:44. Reason: Automerged Doublepost

Eu am 14000 si de la 11000 am sesizat si eu de un tacanit la relanti dar de zgomote mari la acceleratie nu am auzit! Acelasi lucru fac si eu astept revizia! Mentionez tacanitul se aude cand motorul este cald!

Comment

eu am 18000 si de ceva timp aud si eu tacanitul acela asemanator cu o bataie de tacheti.Daca mai aflati cate ceva va rog sa postati.

Comment

e zgomotul tehnologic al ambreiajului de tip valeo ...
        sigpicMy ride

Comment

Am intrebat pe cineva de la dacia si zice ca ar fi ceva normal dar totusi astept sa vad ce spun la revizie!

Comment

Si la mine se aude,daca o sa calcati ambreiaju o sa vedeti ca zgomotul(tacanitul) nu se mai aude.

Comment

se aude dar mai incet, aproape insesizabil

Comment

Da asa este dar totusi mie nu mi se pare normal sa se auda! Nush ce parere aveti voi?

Comment

nu cred ca este normal zgomotul. sa apara asa dintr-o data...

Comment

Da zgomotul a aparut dintr-o data am observat dupa un drum Giurgiu - Bucuresti! De atunci cand motorul este cald se aude!

Comment

Dar de ce nu cautati voi inainte sa deschideti un topic? Daca nu va lamureste ce gasiti aici continuati, daca nu...
                      Numai de bine!
                      sigpic

Comment

1 se mai discuta problema discului de ambreiaj valeo ... cu ale sale arcuri care ticaie ... pe cel putin 4 5 threaduri ...deci acesta o sa dispara subit

2. am zis mai sus ... este zgomotul tehnologic al arcurilor de pe discul de ambreiaj valeo ... este perfect normal
                        sigpicMy ride

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google