Vibratie In Podea La 120km/h

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu cunosc fenomenul asta...si sa tot aibe vre-o 32.000 km Loganul
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

iti spun eu schimba cauciucurile si nu o sa mai faca...

Comment

Acum mai e o chestie,depinde si de sofer cat de tipicar,pretentios este.Pe mine nu ma deranjeaza vibratia motorului,talpa si zgomotul dispare...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Adevarul asta este....si de obicei am muzica in masina, deci daca e sa intre timpanul meu pe aceeasi frecventa vibratorie cu un sunet, atunci trebuie sa fie un sunet serios
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ai dreptate,de muzica am uitat...

Comment

Din ce a expus colegul nu este vorba de acea rezonanta de pe la 3000 RPM (care la mine apare in toate treptele).
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by daxcrapu1 View Post
                ba mai rau pe la 140-150 am vibatii destul de puternice in volan
                poate a fost de la carosabil. am mers si cu 160 km/h (pe bord) si nu vibra si la mine s-a umblat la rola intinzatoare de la cureaua de distributie (nu s-a schimbat nimic)

ai facut geometria dupa ce au schimbat distributia?
                Last edited by bogdan_1984; 12 May 2009, 14:17.
                sigpic

Comment

n-as crede ca a mai facut geometria desi era obligatoriu

Comment

Cum s-a mai zis si inainte,verifica cauciucurile,geometria,echilibrarea rotilor si nu in ultimul rand evacuarea.Posibil sa se fi slabit undeva si la o anumita turatie sa apara vibratiile respective.

Comment

Ar fi bine sa se verifice si bieleta inferioara sa nu fie rupta si sa se curete jantele de noroi, pe interior.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

La mine incepe la 60 km trepideaza si volanul si cand pun frana, oare ce o fi, posibil sa fie problema in partea dreapta, am schimbat un burduf de planetara si rulmentul pe dreapta si dupa ce le-am schimbat a aparut problema

Comment

Mie imi trepideaza destul de tare acceleratia la o turatie mai mare de 3000,dar cred ca e firesc si la toata lumea face la fel.

Comment

nu chiar
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

revin cu o intrebare: Daca s-a schimbat distributia este necesar sa se refaca geometria ? (e adevarat ca mi-au demontat ambele roti fata, dar nu stiu daca asta afecteaza cu ceva geometria rotilor)

Comment

daca n-au demontat capetii de bara (si nu cred sa-i fi demontat), nu trebuie refacuta geometria.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google