Martor Airbag Se Aprinde In Mers

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Airbag Se Aprinde In Mers

salutare !! mi se aprinde matorul airbag in mers. se aprinde si se stinge. are cineva idee care ar fii cauza????????? nu a sarit niciodata airbagul!

Calculatorul de airbag se afla sub consola scgimbatorului de viteze.

Ai demontat acea consola ? Daca da e posibil sa fi atins acea culpa si de la denivelari cand face contact cand nu si poate fi o cauza.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

am demontat consola si am scos mufa de la calculatorul de airbag, am bagat-o inapoi si tot asa face. M-am uitat si la calculatorul airbagului si pare sa fi in regula!!!!!!!!

Comment

pai de aia face asa
        tre sa iti stearga eroarea ca a fost deconectat airbagul
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Atunci dute la un service autorizat si fa un test si vezi ce zice testerul.

Masina a fost lovita ?
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

La mine pana nu s-a schimbat unitatea nu a disparut obiceiul de a se aprinde martorul respectiv. Pe clip nu ii aparea nici o eroare, calculatorul era intact, memora toate prostiile inclusiv data ora si perioada cat a fost decuplat airbag-ul pasager. Dupa vre-o doua vizite in service l-au schimbat pe garantie. (unul nou am inteles ca este undeva la 200 euro fara manopera de programare)

Ca sa il schimbe pe garantie este obligatoriu ca pe bord sa apara eroarea iar in CLIP nu.
            Last edited by dani030669; 24 April 2009, 15:40.
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Acesta se inchide aici.
              Discutiile despre martor airbag le continuam la Martor Airbag
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google