Intrebare Legata De Caseta De Directie.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Legata De Caseta De Directie.

salut
    la o cautare pe diagonala nu am gasit o astfel de problema,daca totusi exista va rog sa ma ajutati sa ajung acolo.
    problema este urmatoarea
    am servodirectie si am schimbat capetele de bara si cand am fost sa fac unghiurile la roti baietii de acolo mi-au spus ca am un joc mic in caseta.tot ei mi-au spus ca se poate strange nu stiu ce pe acolo si dispare.
    daca se poate sa-mi spuneti daca exista aceasta posibilitate sau bat campii.
    multumesc.

Bieletele de directie au doua articulatii sferice: una spre caseta si una spre fuzeta (capul de bara).
    99% ai joc in articulatie dinspre caseta,lucru ce trebuia observat inainte de a schimba ceva.
    Poate are careva un desen explodat cu casta sa ne lamurim daca se poate regla ceva pe acolo...

Comment

si eu sunt interesat. va rugam postati ceva poze. multumim

Comment

Cred ca e vorba de surubul magic,dar cred ca s-a mai discutat asta la caseta manuala ca se poate strange pentru a mai atenua jocul,dar la manuala exista riscul ca dupa ce il strangi sa nu mai revina volanul singur la loc in viraje.

Comment

Acelasi surub se poate stringe si la caseta de directie cu servo, dar nu apare o ameliorare asa de mare ca si la caseta simpla, cu cit se stringe surubul mai tare cu atit volanul se misca mai greu (la ambele tipuri de caseta)

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google