Probl Martor Proiectoare Ceata La Franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probl Martor Proiectoare Ceata La Franare

am vazut de curand un defect nou...nu ca m-ar mira la cati bani costa loganul...
    nu am aprinde proiectoarele de ceata insa cand apas frana se aprinde in bord martorul pentru proiectoare de ceata aprinse insa nu pe culoarea verde cum ar trebui ci pe un portocaliu de o intensitate mai slaba;

care ar fi problema si cum se poate remedia..?

mersi!
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

cred ca trebuie sa mergi la diagnosticare la tester. altfel nu vad cum ai putea sa rezolvi problema
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

desfa si curata conectorii de la stopuri , nu mai fac contact pinii de la conectori, in special cel de masa (GND)
      Captain of the black pearl

Comment

Martorul de ceata se aprinde portocaliu, iar problema ta este in conectorul stopului stanga unde se afla lampa de ceata, romaneste spus ai o masa proasta, probabil ca tot stopul functioneaza "cum vrea muschii lui"...

Comment

exact detail si fabian ... aceiasi problema am avut-o si eu ... si s-a remediat din gresala cand am dat stopu jos la curatat
          sigpicMy ride

Comment

am revazut problema...se aprinde martorul ptr stopul de ceata..cel care e portocaliu in bord..deci corect ce ai zis
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Este din pacate al 3-lea thread pe care se discuta problema.... Ati uitat de cautari? Se rezolva prin curatarea mufei de la tripla stanga. Daca nu e de ajuns, se mai strang putin pinii cu o surubelnita foarte mica. Este un contact imperfect in mufa. Se poate folosi si un spray de contacte.

Uite si aici dar si aici
              GL-22-TOF

Comment

Am avut si eu aceeasi probl dar am rezolvat-o prin faptul ca am dat becul de ceata jos si nu se mai aprinde martorul din bord cind apas frina.acum problema e ca mi s-a topit plasticul de la pinul de ceata si nu gasesc niciunde soclul de becuri din tripla separat.la magazine mi s-a spus ca trebuie sa iau tripla cu totul.smecheri, nu ?in fine tot respectul ptr posesorii de logan diesel.sint masini ptr toate drumurile din tara noastra.

Comment

Am observat ca am si eu aceeasi problema, se aprinde martorul portocaliu cand apas frana, daca il las asa...se agraveaza in timp sau se poate intampla ceva?
                  Masini

Comment

problema a mai fost discutata in 10 locuri !

Foloseste SEARCH ca altfel vorbim discutii rasdiscutate
                    Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google