Am si eu o problema cu martoeul de airbag cel de la sofer-calculator sta aprins.Am fost cu ea la reprezentanta si m-au zis ca trebuie inlocuit calculatorul de airbag sincer sa fiu nu pea am bani si la cat costa e nasol,problema care e ,sa vedeti tata are un logan la fel ca model dar mai vechi cu un an, ce am facut eu am luat calculatorul de la a lu tata si l-am pus la a mea tot la fel sta martor aprins calc airbag aprins ,am luat si perna de airbag de la a lu tata si tot sta aprins sa nu uit sa va spun masina mea a fost lovita in partea dreapta aripa vaporizator far si dublura aripa schimbate asa am cumparato Stie cineva ce poate sa fie?cred ca cablajul nu ? sa nu spuneti ca este contactul rotativ ca l-am masurat [sunt electrician si ma pricep cat de cat doar in situatii grave ma duc la service] la a lu tata am pacalit calculatoru de airbag demontand perna de airbag sofer si punind o rezistenta de 4ohmi dar la a mea nu merge sub nici o forma sa sting martorul de airbag am masurat si tensiunile care ies pana in contact rotativ si dupa sunt la fel ca la celalalt logan
La loganul lui taicamiu totul e ok sa nu ziceti ceva la luat nou si nu are nici o zgaraietura in trei ani
STIE CINEVA CARE E PROBLEMA? O IDEE CEVA CABLAJUL A RAMAS NU?
acu sa nu ziceti ca asa i-mi trebuie ca mi-am luat masina la mana a doua si lovita dar astia au fost banii mai mult nu aveam eu sincer noua voiam dar daca nu mi-a aprobat banca decat atat
La loganul lui taicamiu totul e ok sa nu ziceti ceva la luat nou si nu are nici o zgaraietura in trei ani
STIE CINEVA CARE E PROBLEMA? O IDEE CEVA CABLAJUL A RAMAS NU?
acu sa nu ziceti ca asa i-mi trebuie ca mi-am luat masina la mana a doua si lovita dar astia au fost banii mai mult nu aveam eu sincer noua voiam dar daca nu mi-a aprobat banca decat atat
Comment