Piese DACIA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Piese DACIA

Salut,

Stie cineva daca Dacia echipeaza din fabrica masinile DOAR cu piese VALEO? Ma intereseaza in special kit-ul de ambreiaj.

La a mea a aparut o trepidatie atunci cand plecam de pe loc si, mai ales, cand treceam din treapta I in II. Am fost la service si au zis ca e defect ambreiajul. Au desfacut-o si au gasit placa uzata. Apoi surpriza, placa si discul de ambreiaj nu erau VALEO ci LUK. Ei au zic ca LUK nu sunt piesele originale de pe masina, desi eu stiu ca nu s-a mai umblat acolo.

Multumesc anticipat.

daca ai luat masina la mana a doua atunci te-a mintit vanzatorul. daca nu, intreaba persoanele care au mai circulat cu masina. ca ai zis ca din cate sti nu s-a schimbat, inseamna ca nu esti singurul sofer. m-ar mira sa nu fie de origine pe ea din fabrica, dar sa nu uitam unde traim
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Masina a fost luata noua, pe firma intr-adevar, dar persoana care a mers inainte cu ea a spus sigur ca nu a umblat acolo.

Comment

probabil vreodata cand a dus-o la service aveau aia nevoie de un kit original si l-au schimbat cu asta care il are acuma fara sa ii spuna, sau poate chiar e din fabrica. dar in fabrica aia au un singur fel de kit, nu 2. asa ma gandesc
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Masina am luat-o la aprox 9500 km. Acum are 45000. In service am fost doar eu cu ea. Daca au facut ceva au facut cand a fost la mine.
          Nu acuz pe nimeni sunt doar curios daca se poate merge asa departe.
          In timpul reviziilor nu cred ca au putut schimba pt ca au tinut-o max 3 ore. Daca au facut ceva a fost atunci cand a stat vreo saptamana pt vopsit aripa spate.

Si problema principala: DACIA lucreaza oare doar cu un singur furnizor de piese??? :-?
          Last edited by darksid3; 28 April 2009, 13:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google