Indicatorul Pentru Portiere Ramane Aprins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cipriane...daca vorbeai de mine...era cam greu sa fie de la capota....prima...ca martorul s-a aprins dupa ce am fost atins foarte usor in spate....si a doua..e ca nu am nici un contactor la capota...nu am alarma montata...oricum ms pt promtitudine...din idei ies solutii...(ce-i drept...radu a gresit un pic exprimarea...in loc de portbagaj a scris capota...dar oricum am inteles ideea...inca odata..ms radule...)
    Last edited by adrianixx; 27 December 2009, 03:27.

Comment

Vorbeam de Saby mai sus ...ca la tine e clara treaba prin lovire spate in capota portbagaj a fugit suportul contactorului mai in spate dar o poti rezolva usor cu un patent tragand un pic de ei inapoi spre capota portbagaj.
      sigpic

Comment

merci !
        Buna idea si ... de bun simţ. Dar mai întâi tre să te gândeşti la ea
        FFFF bun forumul, mai ales pt ăştia ca mine, fără simţ practic.
        La mulţi ani !!!!

Comment

de cateva zile ma confrunt si eu cu aceiasi problema. toate usile sunt inchise dar dupa ce plec cu masina mi se aprinde martorul in bord. la inceput se aprindea si se mai stingea dar acum observ ca nu se mai stinge. aveti idee cum se desfac contactele de la usi, ma gandeam sa le desfac sa vad daca au intrat apa la ele, sau poate imi da cineva alta idee.
          sigpic

Comment

cu usile inchise impinge usor din interior un usa si vezi la care usa se aprinde beculetu de usi deschise si la usa respectiva slabesti surubelu pe care se inchide usa si-l impingi putin in interior dupa care-l strangi,,,, alta solutie mai simpla lipesti un cauciuc de 2 mm (o bulina rotunda)pe usi (toate) in dreptul butoanelor de usi

Comment

Stie cineva vreun service bun specializat pe probleme la alarma?

Comment

sal ma ajutati si pe mine cu martorul de usi deschise ???;;;;;azi a inceput sa se aprinda desi usile si portbagajul sunt inchise ;;;se aprinde cam la jumatate din intensitatea lui

Acelasi lucru l-am patit cu martorul de lampa de ceata spate numai c a acolo a fost usor am dat jos si cu niste vasilina am rezolvat acele contacte

Acum ce pot face sa scot fiecare intrerupator si sa il verific ;;;;;daca nu e de acolo ce mai desfac????
                daca a mai patit asa ceva careva dintre voi rog sa ma ajute

merci mult

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google