Scartait Stanga Spate La Trecerea Peste Denivelari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait Stanga Spate La Trecerea Peste Denivelari

Salut !
    Poate imi dati vreo idee. La 58000 km mi-a aparut un zgomot la puntea spate - doar pe partea dreapta spate - asemanator unui scartait -> la trecerea in viteza peste denivelari usoare - zgomot enervant.
    As vrea sa stiu ce element produce acest scartait (amortizor, tampoane cauciuc resort, etc ...), sa stiu la ce umblu.
    Multumesc !

cel mai probabil amortizorul.
    sau poate sa fie braduti din portiera(e) , care poate sa`ti dea o alarma falsa.

Comment

Ai cumva idee si ce anume la amortizor ?
      Fixarea inferioara, fixarea superioara .....

Nu da "quote" la ultimul post! La urmatoarea abatere de genul te alegi cu catonas! Sa nu spui ca nu ai fost avertizat.

Nimeni nu stie ?
      Last edited by tutupiciu; 11 May 2009, 18:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Se poate inchide aceasta discutie - am rezolvat

Comment

Mda, domnu' tutupiciu, cand ai probleme vii repede pe forum sa ceri ajutorul, dar dupa ce ai rezolvat problema, vii si ne anunti ca ai rezolvat-o fara sa ne spui si cum ai rezolvat-o si mai ales exact unde era problema.

ps. ce-mi place caracterul unora...parca ar fi romani

Comment

Bunicutzo, Bunicutzo,
            Mie nu mi-ai dat niciun sfat - m-ai lasat baltă
            Era vorba despre teaca de plastic a 'cuiului' de portiera stg spate pe care am uitat sa o gresez (si scartaia plastic pe metal).
            Am gresat ´cuiul´ si teaca pe interior sa gata - s-a rezolvat
            Asteptam oricum o astfel de replica si intentionat nu m-am grabit cu solutia pe care oricum vroiam sa o postez - nu pot sa las balta Loganistii (rushine..mie)
            Uite mai postez o problema a mea si astept din partea ta un ajutor OK ?

Comment

e...parca stiam ca e de la portiera.

Comment

MERCI Andreea !
                Eu ma gandeam ca bradutii sun fermi pentru ca panoul e virgin cu masticul din fabrica - de aceea i-am exclus

Comment

Stai linistit , nu merge pe ideea ca sunt di fabrica si nu sunt probleme.
                  se slabesc sau fac joc si tot se misca la orice denivelare.
                  asa e si la mine..da pana nu ii pun izolatie pe usi...nu voi spaca de sunetu produs de braduti

Comment

Originally posted by tutupiciu View Post
                    Bunicutzo, Bunicutzo,
                    Pai nu pot sa te ajut pentru ca nu am Logan, am 1310, Sandero-ul meu inca e pe linia de productie, asta nu inseamna ca nu sunt interesat de problemele fratelui mai mare Logan, in fond Sandero si Logan impart aceeasi platforma.

Numai bine !

Comment

Originally posted by tutupiciu View Post
                      Bunicutzo, Bunicutzo,
                      Mie nu mi-ai dat niciun sfat - m-ai lasat baltă
                      Era vorba despre teaca de plastic a 'cuiului' de portiera stg spate pe care am uitat sa o gresez (si scartaia plastic pe metal).
                      Am gresat ´cuiul´ si teaca pe interior sa gata - s-a rezolvat
                      Asteptam oricum o astfel de replica si intentionat nu m-am grabit cu solutia pe care oricum vroiam sa o postez - nu pot sa las balta Loganistii (rushine..mie)
                      Mai exact cum ai procedat ca sa scapi de acel zgomot...ai demontat fata de usa si ai gresat la interior sau cum?

Comment

Am demontat cuiul usii - cel de pe caroserie si l-am gresat in interiorul cilindrului de plastic (cel care se roteste sau normal trebuie sa se roteasca liber) el facea zgomot in mers - freca plastic pe metal.
                        Cine are zgomote de genul asta poate ruga un prieten sa mearga pe bancheta din spate cu masina (pe un drum cu denivelari) si sa intredeschida usa spate in mers pentru a afla care "cui" genereaza zgomot - de multe ori te pacalesti - zici ca e stg si e dr

Comment

Nu-mi vine sa cred... tutupiciu mecanic experimentat cere ajutor! Si culmea... tot el si-l ofera. Mai bine faci un test grila data viitoare ca sa avem si noi o varianta ajutatoare! Thread-ul asta cam seamana a stii si castigi, fara suparare @tutupiciu (mi-am dat seama ca te pricepi foarte bine la masini, scuze ca te-am contrazis in alte thread-uri)

Comment

Salut Vasile ! - Daca am postat pe forum o problema personala asta nu inseamna ca i-am si gasit solutia - poti fi mecanic priceput si sa dai de noutati ...
                            Cred ca e mai usor sa afli solutia de la un loganist decat sa te apuci sa cauti cu lumanarea - e drept ca nici eu nu ma las pana nu descopar care-i baiul
                            Si mai bine este cand afla toti care este solutia cea mai buna, nu ?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google