s-a rupt suportul condensatorului bateriei...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• s-a rupt suportul condensatorului bateriei...

am observat de curand ca atarna ceva sub tubul de admisie aer, chiad in stanga bateriei si la o inspectie mai atenta s-a dovedit a fi un fel de condensator ceva ce avea fire de legatura cu bateria, iar piciorusul de legatura era rupt. Acum nu stiu daca l-am rupt eu din greseala apasand pe tubul de aer(ca n-am auzit nimic trosnind) sau cine l-a rupt. Chestia e ca e foarte prost plasat acolo si foarte usor de rupt. A mai patit cineva asa ceva? I-a uitati-va al vostru se mai tine la locul lui? Am pus niste super glue si sta dar tre sa trec pe la service cat mai repede sa vad daca se poate inlocui.

dude, daca stii tu ce e ala, zi, ca eu n-am studiat loganuri la scoala. are legatura cu bateria asa ca am presupus ca e un condensator ceva.

Comment

Daca pui niste poze poate se gasesc explicatii mai usor, la mine nu am vazut nic rupt sau care sa nu stea prea bine pe acolo, si m-am uitat acu 2 zile in zona.
      Poti sa te duci si la service sa intrebi... dar pune si cateva poze pe aici sa vedem si noi. Bafta
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

o sa vorbesc la service. din pacate nu detin aparat sau telefon sa fac poze. am rezolvat problema lipind cu super glue piciorusul "chestiei" respective si vad ca rezista. eu am un logan dci de 65 de cai poate difera piesele fata de cele de benzina... Seamana cu un ou kinder, negru mai mare, aflat in partea stanga a suportului bateriei si se poate rotii in sus si jos pe un surub. Pe aceasta piesa se sprijina tubul de aer si daca apesi pe el, se poate rupe destul de usor, ceea ce cred ca mi-au facut astia la service cand mi-au schimbat uleiul si filtrul de aer.Piesa se afla in stanga bateriei, imediat sub tubul de aer mai exact(Cel putin asa este la mine).
        Last edited by GeKi; 22 October 2007, 17:35.

Comment

Ai alarma pe maisna?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da, poate sa fie de la alarma ? sincer nu m-am uitat la alte masini logan sa vad daca au piesa aia acolo...

Comment

Sunt mai mult ca sigur ca e goarna alarmei, aproape toti electricienii o monteaza pe suportul bateriei.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

aha. acum inteleg de ce ceilalti nu aveau aceeasi problema. chiar ma miram cum de nu au prevazut cei de la dacia ca e prost amplasata piesa aia, cand colo, n-au prevazut aia de la service cand mi-au montat alarma.

mersi pentru lamuriri.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google