inlocuire bec ars la far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inlocuire bec ars la far

Am mashina de 1 an si am deschis capota de maxim 3-4 ori. Ideea e ca nici nu ma pricep...
    Acum putin timp mi s-a ars becul la un far... Intrebare: cum se schimba becul?
    M-am uitat, am vazut un capac pe care l-am dat jos si apoi o garnitura care acoperea becul... De teama sa nu stric garnitura respectiva m-am lasat pagubas.

In cazul in care stie cineva ce trebuie facut, astept sugestii.

PS. daca mai exista un post asemanator va rog stergeti si trimiteti-mi si mie linkul

1. se scoate capacul de plastic
    2. se scoate conectorul electric prin tragerea lui spre habitaclu
    3. se trage capacul de cauciuc din locas, tot spre habitaclu, incepand cu partea exterioara, se trage uniform de acesta
    4. va avea o forma de "para", se trage si de pe bec
    5. exista o clema dintr-o sarma din otel de arc ce se fixeaza in partea superioara. Se apasa pe ea si se elibereaza din locas
    6. se scoate apoi becul ars, se inlocuieste cu grija de a fi pus in exact aceeasi pozitie ca cel vechi
    7. se reiau operatiuniile invers: se prinde clema, se pune palnia ce cauciuc mai intai pe bec, apoi pe marginea exterioara a farului, se fixeaza conectorul electric, se pune capacul de plastic la loc
    8. se testeaza

Succes!
    Attached Files
    People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...

Comment

Merci mult pentru raspuns......

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google