Chedere parbriz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chedere parbriz

Nu am vazut problema aceasta ridicata pana acum,asa ca imi permit sa o postez deoarece ma confrunt cu ea.La parbriz chiederul orizontal jos si cel orizontal sus au inceput sa se desprinda de "geam".Ce se poate face in acest caz : lipire cu vreo solutie magica sau schimbarea lor.O alta intrebare ar fi aceea daca stiti cumva daca acest lucru poate duce la aparitia ruginei in partea superioara respectiv inferioara a parbrizului.
    (Scuze daca postarea s-a facut gresit)
    Multumesc mult!

nu are ce rugina sa apara acolo, pentru ca e sticla si cauciuc. chederul si la mine sta intr-o parte putin in sus, dar nu l-am bagat in seama. nu cred ca se poate scoate de acolo, pentru ca el pare sa fie pus pe geam in fabrica inainte de a fi lipit parbrizul pe masina. eu zic sa il lasi asa ca nu se intampla nimic!
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Se mai discuta undeva problema, dar nu stiu unde...
      Lipeste-le cu silicon daca s-au desprins tare, foloseste un silicon de tip acvariu (Aqua Silicon) dupa ce cureti bine geamul si chederul. De fapt acest cheder este un ornament, nu are nici un rol functional, si nu se pune problema ruginei. Este o problema comuna a parbrizelor Renault, la un Renault Trafic inchiriat, dupa ce am mers 100 de km pe autostrada cu 140km/h, am constatat la o oprire ca era iesit chederul superior pe 1/2 parbriz, l-am lipit cu banda adeziva ca sa nu il pierd...

Comment

Scuze.domnule administrator se pare ca tot in aceasta sectiune exista un thread mai vechi care dezbate aceasta problema.Multumesc de solutii m-am cam lamurit.Se pare ca o sa aplic ceva silicon.Ma gandeam sa nu aiba vreun rol de etansare si de aceea am ridicat problema,oricum la alte modele(ex skoda) ele nici nu exista.Oricum ca si cauciuc sunt foarte proaste.Multumesc mult inca odata.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google