Miros De Ambreiaj?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca iti scartaiau rotile faceai un bine ambreiajului. Ia gandeste-te, daca rupea aderenta tot socul era in planetare+cauciucuri, asa ai facut o plecare "perfecta" iar tot socul a fost resimtit in ambreaj. Asa patesc posesorii de 4x4 gen evo, imprezza, cosworth . La 2 3 plecari se mai duce un disc.

L.E. - stai calm ca rezista destul de bine
    sigpic

Comment

La mine e reglat foarte jos,pur si simplu am dat drumu si am calcat-o pana la 5000,azi de exemplu am facut o parcare pe o bordura cam inalta si cam tot frecat-o din ambreiaju si nu a dat niciun semn,cine stie.

Comment

Daca e reglat jos ar trebiu sa cupleze imediat cand incepe eliberarea pedalei. Si eu am ambreiajul reglat jos, dar cand plec de pe loc turez pana pe la 1500-2000rpm incep eliberarea progresiva a ambreiajului si bineinteles continui apasarea pe acceleratie astfel incat turatia creste progresiv. Probabil ai fost obisnuit cu alta masina.
        sigpic

Comment

La mine tine sus , am fost la astia de unde am luat masina si mi-au spus ca nu se poate regla domne ..

Comment

Nu se regleaza la Diesel si la MCV 1.6 16v, in rest de ce nu s-ar regla?
            sigpic

Comment

Mai bine reinvii un topic vechi decat sa fac unul nou.
              Sa inteleg ca mirosul foarte urat care vine in masina dupa ce urc o bordura sau fac o parcare cu spatele (si turez putin mai mult masina tinand-o din ambreiaj) este de la ferodourile ambreiajului?
              Altfel nu am simtit niciodata acel miros in masina, miros de te scoate afara.
              Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
              My ride

Comment

Da, de la discul de ambreiaj.
                Invata sa faci cum trebuie manevrele de care vorbesti, altfel ma gandesc la faptul ca in scurt timp vei posta pe topicul dedicat inlocuirii kit-ului ambreiaj.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

De cand cu arcurile si cu jantele..am mai multa grija cand urc o bordura..si prefer sa o fac cu spatele, ca-i mai sus
                  Iar parcarile cu spatele pe care le-am facut erau in panta, in padure, ca am uitat sa mentionez.
                  Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                  My ride

Comment

Off topic .. ziceti-mi si mie va rog frumos cum dracia naibii reglez locul unde (mai jos mai sus) sa prinda ambreiajul la 1.4 Mpi ... ca imi tine sus de tot si daca doar ating pedala incepe sa prinda .. si nu e bine deloc !

P.S. Explicati-mi ca la oamenii carora le-a dat dumnezeu cap sa nu le ploua in gat .. multumesc )
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Ioti colea.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google