se pare ca problema a aparut si la mine , doar ca la mine e mai grav usa dreapta spate nu se mai descuie deloc nici din cheie nici din telecomanda ,ce trebuie sa fac?
Problema Motoras Inchidere Usa Dreapta Spate
Collapse
X
-
Aceeasi problema o am si eu..golanul meu e din 2005,doar ca mie nu mi se deschide nici o usa din spate din telecomanda..doar pe modul manual ca la vechea dacie.. cand urca cineva stau sa ma intind sa deschid.Mai devreme m'am pus sa descfac o usa ..am scos actuatorulu ,l'am demontat din carcasa lui si l'am conectat dupa la mufa actionand inchiderea din cheie..nu mai are vlaga deloc in el sa se miste acel brat da sa impinga aceea tija.Deci singurul lucru este sa cumpar 2 motorase,daca are cineva de vanzare rog sa imi dea un pm ! Multumesc anticipat .
Daca e cineva din Constanta si are nevoie sa demonteze o usa,va ajut cu ceea mai mare placere,am zis ca nu o mai montez inapoi..mare bataie de cap !
Comment
-
Pare-se ca partea dreapta de la Logan e cea cu belele. Ba e portiera dreapta, ba e semnalizarea dreapta spate care o ia razna in perioada cu umezeala.
La mine sunt ambele.
Din ce am vazut, sstemul actuatorului e destul de incomod de montat la loc. Tata mare mai cumpara masini frantuzesti/produse de frantuzi..
Comment
-
La mine problema e strict din motoras, nu din tija sau rotite. am pus motorasul pe usa din stanga si functioneaza cand vrea el, probabil e pe moarte. La fel scoate acel sunet si are cursa mai lunga decat ar trebui. Exista de cumpart doar motorase? Daca da, ce tensiune si intensitate au, stie cineva?
Comment
-
Dupa 11 ani a cedat actuatorul din portiera stanga spate ...intrebare pot schimba actuatorul doar daca desfac surubul de 8 care il tine legat de tot mecanismul ?...intamplarea face sa am un actuator prin garaj de la o usa de logan..dar vreau sa scap de a da toate tijele alea din usa jos si sa desfac doar acuatorul si mufa...ce ziceti se poate?
Comment
-
Am schimbat actuatorul functioneaza perfect....din curiozitate am desfacut cu greu vechiul actuator spre surprinderea mea era foarte curat nu stiu de ce s_-a stricat...in timpul desfacerii care este foarte greoaie fiind capsulat a sarit piera alba din imagine are idee cineva unde venea pozitionata ? Am sa incerc curatarea motorosasului poate el este blocat !
Comment
Comment