in timpul mersului la o viteza constanta se aude un tacanit cred ca la roti cand deschid geamu , se aude ca un fel de lant pus pe roata mentionez ca masina are 9700 de km
Aud Un Tacanit
Collapse
X
-
E posibil sa ai vreun surub infipt in una din roti.Eu la masina de servici am avut un surub cu capul destul de marisor in roata stg spate si tacanea in mers ca toti draci.Si acum tot acolo e dar sa ros capul de la mers,dar e bine ca nu scapă aer.Pietre daca iti intra intre zimti alea sar la viteza.
-
Cat sunt cauciucele noi (mai ales la Michelin) se baga pietricele pe canale, si la drum prin oras auzi zan-zan-zan-zan-zan
Si eu la inceput n-am stiut ce se intampla (acum si sa vreau nu mai agat pietricele....s-au cam uzat Michelinurile).
Comment
-
Cam la orice marca de cauciuc nou sau mai putin uzat intra pietricele mai ales daca mergi pe drum cu putin pietris pe el imediat se prind intre zimti,dar aia sar la viteza si n-ar trebui sa se auda tot timpul.Mai e si varianta cu surubul cum am mentionat in postul anterior.Eu am pătit-o si pe ia dar si cu pietrisul.Ar trebui sa te uiti la fiecare roata atent sa vezi daca n-ai vreun surub bagat,dupaceea varianta cu pietrisul.
Comment
-
Originally posted by dany59ddd View PostCam la orice marca de cauciuc nou sau mai putin uzat intra pietricele mai ales daca mergi pe drum cu putin pietris pe el imediat se prind intre zimti,dar aia sar la viteza si n-ar trebui sa se auda tot timpul.Mai e si varianta cu surubul cum am mentionat in postul anterior.Eu am pătit-o si pe ia dar si cu pietrisul.Ar trebui sa te uiti la fiecare roata atent sa vezi daca n-ai vreun surub bagat,dupaceea varianta cu pietrisul.
Originally posted by adimrv View Postsi eu tot pietricele cred ca e problema, am patit si eu.sper sa fie un surub o sa ma uit la fiecare roata atent
LogAnClub "Andrei" B-86-KAWsigpic
Comment
-
Am avut aceeaşi problemă. Am înnebunit încercând să aflu care ar fi problema. Asta până când am schimbat roţile de vară cu cele de iarnă. Zgomotul acesta ca de lanţ sau mai exact ca un clopoţel, era dat de antifurtul de la roţi, mai exact de tăbliţa aceea de protecţie care este în jurul prezonului. Atunci le - am scos lăsând doar antifurtul (prezonul). Din clipa aia nu am mai auzit nimic.
Comment
Comment