If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mie mi sa incuiat cu cheia in contact: aveam doar usa soferului deschisa si am apasat butonul din bord pentru blocare usi, am coborat si am inchis usa stiind sigur ca nu are cum sa se incuie.Cand m-am intors surpriza masina incuiata, noroc ca eram aproape de casa si am luat cealalta cheie. Am mai observat ca uneori chiar daca am usa deschisa se poate apasa sicuranta. A mai patit cineva?
meserias romanu mai tare ca fabricantul dar uite ca la ph2 fabrica si-a insusit reprosurile si a facul cuiele respective metalice...eu ce sa zic am deale vechi si 40 000 km da inca nu ma plang de zgomote ca o folosesc personal pt familie si servici nu taxi,cat despre zgomote bord poate daca gasesti sa schimbi consola aia cu totul sa nu se fi slabit piciorusele de prindere..
buna
am si eu un logan 1.6 mpi F2 din 2008 si am la bord 29000 KM si ma macina o problema:
de ce cand e foarte frig afara imi pocneste parbrizul si luneta,face o zdranganeala de ma dispera?Are vreun remediu sau trebuie sa ma resemnez?
Problema cu incuiatul usilor singure s-ar putea sa fie de la un contact de usa defect , incearca sa le scoti si sa le verifici pe toate cu un aparat de masurat tensiunea , mai este pasibilitatea sa se mai blocheze din cand in cand unul din cele 4 butoane de contact usi , va spun asta de la un amic care a avut aceeasi pb. si pana la urma le-a schimbat pe toate 4 pentru ca nu a reusit sa-si dea seama care se bloca (pentru ca nu se bloca tot timpul).
Iar problema cu zdranganitul usilor o rezolvati schimbandu-va cuiele cu unele de ph2 care sunt complet de metal (cea mai buna solutie).
la mine zdrangane ceva in stalpi de la centuri ... mama ei de masina ca ma disperat bordul tot asa facea dar lam rezolvat acuma nu imi dau seama ce ar fi la stalpi
Inainte se spunea ca firma "Dacia" avea un slogan... Ti-ai luat masina? ia-ti si un rand de chei (inelare, fixe etc). Cred ca nu s-au schimbat prea multe
La mine de ceva vreme imi zbarnaie geamul de la usa soferului cand merg subturat, iar daca apas cu cotul in geam se opreste din zbarnait. Ce ar trebui sa-i fac?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment