Vibratii Bord Plastic Si Incuietori Portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut

Originally posted by Fane-CL View Post
    Daca aveti chef de mesterit am facut niste poze care sper sa va fie de folos.
    Ce tip de furtun ai folosit , sau unde il pot gasi, cumpara

Comment

Mie mi sa incuiat cu cheia in contact: aveam doar usa soferului deschisa si am apasat butonul din bord pentru blocare usi, am coborat si am inchis usa stiind sigur ca nu are cum sa se incuie.Cand m-am intors surpriza masina incuiata, noroc ca eram aproape de casa si am luat cealalta cheie. Am mai observat ca uneori chiar daca am usa deschisa se poate apasa sicuranta. A mai patit cineva?
      ... restu' e logan

Comment

si, cu scartaitul bordului? Ne ajuta cineva? Macar cu un sfat...

Comment

meserias romanu mai tare ca fabricantul dar uite ca la ph2 fabrica si-a insusit reprosurile si a facul cuiele respective metalice...eu ce sa zic am deale vechi si 40 000 km da inca nu ma plang de zgomote ca o folosesc personal pt familie si servici nu taxi,cat despre zgomote bord poate daca gasesti sa schimbi consola aia cu totul sa nu se fi slabit piciorusele de prindere..

Comment

buna
            am si eu un logan 1.6 mpi F2 din 2008 si am la bord 29000 KM si ma macina o problema:
            de ce cand e foarte frig afara imi pocneste parbrizul si luneta,face o zdranganeala de ma dispera?Are vreun remediu sau trebuie sa ma resemnez?

Comment

Asa imi suna si mie si ma dispera ca nu stiu ce sa ii fac.....eventual sa astept sa vina caldura

Comment

SALUT, CUIELE ALEA MAI MERG UNSE SI CU VASELINA...(dar nu pre multa)...si atentie sa nu va murdariti pe haine la intrarea si iesirea din maisina

Comment

Problema cu incuiatul usilor singure s-ar putea sa fie de la un contact de usa defect , incearca sa le scoti si sa le verifici pe toate cu un aparat de masurat tensiunea , mai este pasibilitatea sa se mai blocheze din cand in cand unul din cele 4 butoane de contact usi , va spun asta de la un amic care a avut aceeasi pb. si pana la urma le-a schimbat pe toate 4 pentru ca nu a reusit sa-si dea seama care se bloca (pentru ca nu se bloca tot timpul).
                  Iar problema cu zdranganitul usilor o rezolvati schimbandu-va cuiele cu unele de ph2 care sunt complet de metal (cea mai buna solutie).
                  Last edited by Robert Stefan; 7 March 2010, 10:32.

Comment

la mine zdrangane ceva in stalpi de la centuri ... mama ei de masina ca ma disperat bordul tot asa facea dar lam rezolvat acuma nu imi dau seama ce ar fi la stalpi

Comment

dati cu banda de izolatie pe cuie si gata.eu asa am scapat

Comment

la mine scartie plasticurile de pe usi si in bord ceva zici k sa rupt ceva.cei de facut? ma ajuta cineva?

Comment

la ph2 din din cauza cuielor se toceste plasticul de la mecanismele incuietorii, deci tot cele de ph1 sunt mai bune daca te ocupi de ele periodic.
                          ... restu' e logan

Comment

Inainte se spunea ca firma "Dacia" avea un slogan... Ti-ai luat masina? ia-ti si un rand de chei (inelare, fixe etc). Cred ca nu s-au schimbat prea multe

Comment

La mine de ceva vreme imi zbarnaie geamul de la usa soferului cand merg subturat, iar daca apas cu cotul in geam se opreste din zbarnait. Ce ar trebui sa-i fac?

Comment

indoaie putin spre geam marginea de tabla pe care e fixat chederul.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google