La Auto Center, Moara de Foc au de vanzare pentru cuie acele mansoane de plastic, la 1 leu buc. Eu am schimbat la toate portierele si nu mai am nici un zgomot la portiere.
Vibratii Bord Plastic Si Incuietori Portiere
Collapse
X
-
Referitor la zbarnaitul geamului (dupa cum am scris mai sus) - era o falsa impresie ( zgomotul se auzea chiar daca impingeam cu mana in geam ). Am descoperit si remediat : oglinda retrovizoare (stanga). Suruburile de prindere se slabisera si la mers un pic subturat sau pe drum cu denivalari se auzea ca un zbarnait ce se propaga in intreaga usa (neputand sa identific sursa). Totodata am inlocuit si garnitura dintre plastic si tabla cu una mai groasa confectionata de mine .
Comment
-
Azi am dat la un strungar sa imi faca din teflon acle plasticuri sau bucse nu stiu exact cum le spune care vin puse pe capetele de la bolturile care tin usa inchisa,am cumparat de la magazin unele noi cu 90 de bani dar dupa un timp iara faceau urat usile erau la fel de slabe ca primele acuma sa vedem cum o sa se comporte cu unele facute nu turnate!
Comment
-
salut..in legatura cu zgomote in bord..verificati periodic daca nu s-au slabit suruburile de prindere a intregului bord..cele de la stalpi..de sub cass etc..daca nu au sarit din cleme ceva fire de sub bord..puteti baga mana pe sub torpedou..La mine se auzea pe drum denivelat ceva..am descoperit ca cd playerul vibra in locasul lui si batea oarecum in plasticul bordului..l-am fixat f. bine si liniste. Acum legat de usi..schimbati bucsa s-au intoarceti-o invers..se gasesc bucsi noi la 1 leu..succesuri.
Comment
-
ideea lui Fane Cl am furat-o si eu si le-am lecuit(cuiele) usile se inchid parca acuma as fi luat masina noua plus ca am rezerva de furtul inca vreo 4 metri) deci cand se uzeala e simplu tai 4 bucatele de mariemea plasticelor de pe cuie si in 5 minute sunt schimbate cat despre troncaneli am aproape 100000km si am bagat deja 1 m patrat de burete sub bord pe la usi etc si parca tot ma mai sacaie ceva la usa dreapta spate care nu am reuzit sa ma ocup de ea cred ca is cuplele centurilor spate stie careva se dsesfac greu?
Comment
-
Originally posted by radu logan View Postbuna
am si eu un logan 1.6 mpi F2 din 2008 si am la bord 29000 KM si ma macina o problema:
de ce cand e foarte frig afara imi pocneste parbrizul si luneta,face o zdranganeala de ma dispera?Are vreun remediu sau trebuie sa ma resemnez?
Comment
-
@ CMD parbrizu si luneta sunt lipite de caroserie nu au cum sa zdrangane poate ornamentele lor exterioare sau plasticele de prin masina,din cauza ca intre ele si tabla nu este nimic,normal ar trebui sa fie burete,sa nu zdrangane si sa nu se auda de afara zgomotele,remediu la vara scoate plasticele si baga burete la greu peste tot lipit cu prenadez si pa zgomote si zdranganeli
Comment
-
la frig e normal sa scartiie mai tare bordul ia o surubelniza si torxuri si strange tot ce poti sub cochila unde e cel mai mare zgomot baga una buc. buret lipita idem la tijele de sarma de la deschiderea usilor rancanitul de la cuiele usilor se poate inlatura verificand si strangerea balamalelor pe care poti sa dai musai cu vaselina mai ales iarna si prin relocarea cuielor putin spre interior a.i. sa stea usa mai stransa pe cheder
Comment
-
Originally posted by bear_mc View PostAm si eu o problema. Imi zdrangane usita de la torpedou, daca o las deschisa nu mai face. De usi nu mai vorbesc.
Daca masina are zapada pe ea,are si gheata si zdrangane urat,asta nu e problema,si eu m-am speriat mai demult
Comment
Comment