Vibratii Bord Plastic Si Incuietori Portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by bear_mc View Post
    Am si eu o problema. Imi zdrangane usita de la torpedou, daca o las deschisa nu mai face. De usi nu mai vorbesc.
    Cum ati rezolvat problema asta? Ce sa fac? unde sa pun burete, cauciuc ceva? ca am incercat mai multe variante si tot asa face, cred ca singura varianta ar fi sa scot de tot usita aia asa cum e la unele masini.

Comment

super tare explicatia...

Comment

cauta si cumpara amortizoare din pasla ,(se folosesc si la usile de mobilier),sunt de diferite culori,le tai la dimensiune si le lipesti pe interiorul usii torpedoului sau al ramei pe care calca usa. Amortizoarele astea sunt ca niste pastile rotunde sau patrate si au lipiciul lor pe una din parti.

Comment

salut .am si eu un logan din 2006 1.4 si imi zdrangane toate plasticele de la usi bord si stilpi.se poate face ceva in privinta asta sau asa e normal la noi romanii???

Comment

la ce drumuri avem e destul de normal din pacate!

Comment

Originally posted by maryus_frt01 View Post
              Mie mi sa incuiat cu cheia in contact: aveam doar usa soferului deschisa si am apasat butonul din bord pentru blocare usi, am coborat si am inchis usa stiind sigur ca nu are cum sa se incuie.Cand m-am intors surpriza masina incuiata, noroc ca eram aproape de casa si am luat cealalta cheie. Am mai observat ca uneori chiar daca am usa deschisa se poate apasa sicuranta. A mai patit cineva?
              Asta cu usa deschisa am patit-o la un caddy wv. Dar nu iti mai face griji ca raman cheile in interior pentru ca o simpla sarma indoita la capat in forma de u introdusa usor pe langa geam pana la incheietoare rezolva totul. Nu-s hot de masini dar am vazut asta la vecinul meu care a uitat cheile in interior.

Originally posted by SmaC View Post
              salut .am si eu un logan din 2006 1.4 si imi zdrangane toate plasticele de la usi bord si stilpi.se poate face ceva in privinta asta sau asa e normal la noi romanii???
              Welcome to Romania. Cum spunea si cineva mai jos la ce drumuri avem.Eu am avut neplacerea de a schimba capatul de bara la 23000 km ce zici.
              Last edited by zek83; 5 May 2011, 20:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mie imi zdrangane ceva pe luneta (drumuri mai rele/piatra cubica) sau se aude din zona aia , am incecat sa indentific sursa dar nu imi pot da seama .Pana cum am eliminat posibile zgomote de la ce car prin portbagaj, capacele boxelor, lampa din portbagaj care nu sta f fixa etc............... se poate sa fie cumva suportul centurilor de siguranta ?
                sigpic

Comment

Centura pasagerului poate produce zgomote, limba de metal (cea care se introduce in mecanismul de blocare cu buton din partea opusa a scaunului) se loveste de acoperitoarea de plastic a stalpului atunci cand banda centurii e lasata intoarsa de pasager, iar limba ramane orientata spre stalp. De asemenea mai trebuie dus mecanismul de reglaj al inaltimii cat mai sus, astfel incat intre centura si stalp sa ramana spatiu, si avut grija ca mecanismul de reglare sa fie blocat in pozitie dupa reglaj (se trage usor de el in jos).

Comment

Originally posted by SmaC View Post
                    Un zdranganit il poti elimina si te asigur ca se face mult mai liniste in masina: carcasa de la volan, de dupa el.

Aia zdrangane la multi fara sa se poata identifica sursa.
                    Eu am identificat-o dupa lungi meditatii si pumni in bord.
                    Impresia e ca bordu zdrandane, dar fals (o zdrangani si ala dar incomparabil ca si carcasa de dupa volan).

Cand zdrangane apasa cu mana pe carcasa si ai sa vezi, o sa-mi multumesti mai incolo )
                    Strange suruburile mai tare sau da jos capacul de sub volan, da cu ceva silicon pe acolo si pune-l inapoi.

La usi, la incuietoare, pe cuiul de la stalpi da un rand de banda izolatoare si se face liniste.

Comment

asa se aud la toate dar se poate remedia

Comment

Eu am descoperit iarna asta de ce imi troncanea luneta. Facea asa urat incat odata n-am mai suportat si am oprit sa inspectez.

Intre luneta si portbagaj este un spatiu. Acolo mi se adunasera bucati nesimtite de gheata care sareau si ele de la denivelari. Le-am curatat, si adio zurgalai. Pana la urmatorul inghet

Acum numai e gheata. Si au aparut alte zgomote. La logan treaba cu zgomotele tine de anotimp, trebuie sa te obisnuiesti si sa o indragesti ca iti canta ceva specific pentru fiecare perioada a anului.
                        Last edited by abstract; 9 May 2011, 03:39.

Comment

La mine mai zbarnaie si plafoniera aia cu becuri de sub antena...dar cu prima ocazie cand ma mai duc la tara si va fi cald,,o sa cumpar bureti din aia autoadezivi si o rola de cauciuc si aia autoadeziva pt izolat termopanele si o sa pun peste tot intre tabla si plastic... si bureti si cauciucul ala.

Comment

Da, pai bureti dastia are si noul Passat prin plafon .... la ce hartoape avem, e foarte normal sa mai zdrangane si ea

Comment

am un logan 1.4 2007 59000km, am un zornait in cupola, deasupra volanului, atunci cand tin cu mana de ea se opreste zgomotul, partial insa, parca se mai aude si jos sub volan, insa nu sunt sigur. cred ca cupola e in mare parte de vina. cine poate sa ma ajute. multumesc anticipat

Comment

Eu am dat cu putina banda izoliera pe cuiele alea de pe stapli si nu mai zdranagane delok ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google