Cateodata Fara Sonor La Radio Cd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cateodata Fara Sonor La Radio Cd

Cateodata, cand merg prin denivelari raman fara sonor la radio cd. In decurs de 3 luni mi s-a intamplat de 3 ori si exact la niste drumuri mai lungi. Nu merge nici pe radio nici pe cd. Cum ajung la service revine la normal. Am fost la dealer, au desfacut, dar n-au gasit nimic. Adevarul e ca nici electricienii aia nu au nici o treaba. Un sfat? A mai patit cineva?
    PS e vorba de un radio cd audio blaupunkt de pe varianta laureate plus

e modelul de radio-cd cu buton de mute (fara sunet) ?
    Daca da, e problema potentiometrului (ala cu volumul) - daca e in garantie - nu-l ierta schimba-l
    PS - si nu mai da in gropi ca strici masina

Comment

Dinala am si eu si la drum lung mi se incalzeste de mama foculi si CD-ul nu mai merge.
      Si eu am fost la service,dar acolo a mers perfect asa ca aia nu m-au crezut,drept urmare nu mi l-au schimbat.

Comment

Alin - Demonteaza-l si scoate-i capacul superior de tabla sa aiba racire mai buna - eventual si cel inferior - dezavantaj ca s-ar putea sa ia praf in timp (2-3 ani)
        Ar fi culmea sa-ti spun sa-ti montezi un cooler pe el
        Mai bine iti iei un alt model (ii faci asigurare antifurt) - si nu te mai doare capul
        PS. e super enervant cand nu merge un radio-cd - am patit-o si eu dar era alt tip de defect

Comment

da, este modelul de radio-cd cu buton de mute. Nu am mers prin gropi, ci o portiune din drumul Botosani - Iasi, pe unde am probleme cu el, este facuta din placi de 4-5m (parca ar fi portiune de drum betonata). Cand am fost la garantie mergea perfect, o sa mai merg odata, eventual sa fac taramboi sa il trimit la pitesti, ca meseriasii de aici din BT sunt varza

Comment

Mergi la alt service daca nu esti multumit de ala si reclama exact ce se intampla. O sa-l schimbe, mai mult ca sigur.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

multam Andrei, @la alt service@ - reprezentantele dacia sunt jale cam peste tot

Comment

Nu tine neaparat de service treaba asta, ci de mecanicul, respectiv electriciantul in cazul nostru, pe care il nimeresti.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

claudiu mai incearca ceva inainte de service:
                  Scoate casetofonul, scoate mufele si da-le cu niste spray de contacte sau cu WD40
                  Il pui la loc si il urmaresti daca mai face fente
                  Daca e la fel -> via service

Comment

incerc si asta in weekend. multumesc tuturor pentru ajutor

Comment

am rezolvat problema. am fost la ealer si l-au schimbat cu un kenwood KDC W3041. In schimb nu reusesc sa il fac sa imi arate melodia care canta pe cd. Imi arata o data numele artistului si melodia, apoi imi apare scris demo.....

Comment

Intra in meniu si anuleaza functia demo.
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

aici e problema. nu reusesc sa anulez functia demo.

Comment

eu de cand l-am vandut nu mai am nicio problema. cel mai bine faci o investitie si iti iei unul mai modern si il vinzi pe cel din fabrica sa-ti mai recuperezi din investitie. eu asa am facut si sunt extrem de multumit de fiabilitatea noului cd player. chiar il recomand.
                            sigpic

Comment

se pare ca m-am bucurat prea devreme. astazi dupa 10 min de condus, iar am ramas fara sonor. ba am, ba nu am. daca claxonez cand nu am sonor se aude un tauit (paraziti) in boxe. daca opresc radio cd-ul si claxonez nu se mai aud parazitii. banuiesc ca am un scurt undeva. a mai patit cineva ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google