Salut , am o intrebare se pierde garantia daca montez eu un sistem audio pe versiunea Ambiance de exemplu ?
Garantie
Collapse
X
-
pai la partea electrica se pierde, daca tai din fire, sau mufe. daca nu, atunci in caz de ai probleme dai jos cd playerul si boxele si mergi la service. daca pui boxe si pe spate atunci nu mai merge treaba asta. in schimb daca montezi la un service autorizat sau la dealer nu pierzi garantia pe partea electricaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
pai ce sa taie fire cand el trebuie sa puna fire si sa demonteze usi ...
daca o faci in service de acord cu Alin e ok - da, platesti
Oricum nu te-ai gandit ca e cam monoton intr-un logan fara muzici - de ce nu ai comandat unul deja cu lautari in ea ?
Sau ai luat un Ambiance pt ca vrei sa scapi de prietena sau nevasta pt ca n-ai airbag pe dreapta ?
Comment
-
Originally posted by tutupiciu View Postpai ce sa taie fire cand el trebuie sa puna fire si sa demonteze usi ...
daca o faci in service de acord cu Alin e ok - da, platesti
Oricum nu te-ai gandit ca e cam monoton intr-un logan fara muzici - de ce nu ai comandat unul deja cu lautari in ea ?
Sau ai luat un Ambiance pt ca vrei sa scapi de prietena sau nevasta pt ca n-ai airbag pe dreapta ?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Realizeaza montajul la un service Dacia si nu vei pierde garantia.
Comment
-
si cu boxele din spate ce faci? acolo nu tre sa tragi fire sau si alea or fi precablate? ma gandesc ca nu vrea sa-si puna o pocnitoare de casetofon panasound, ci vrea ceva mai acatari, ca doar iei la 2 mega si un pic mp3 sony...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pai vorbeam de boxele din fata, care au precablaj. daca are pretentii isi poate pune si in spate. eu i-am zis cum poate face. oricum nu inteleg ce atata agitatie pentru garantia asta care oricum nu o ai, ca gasesc aia de la dacia motive sa nu ti-o ofereDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
alin - prin 2004 nu prea erau logane ambiance precablate - ziceam si eu ... din 2004
Atata marinimie pentru cei de la Dacia sa-ti mai puna la dispozitie moca inca cativa metri de cablu cu conectori cu tot iar tu decat sa faci conectarea sculelor - nu prea imi vine a crede ....
Sau sa nu confuzi cumva ambiance cu ambition
Comment
-
nu 'draga'. nu confund nimic. si daca iti mai punea inca virgula cativa metrii cu mufe ce faceai? ca daca nu montezi boxele si cd playerul la o firma specializata sau la dealer tot pierzi garantia. chiar daca ai conectat 2 mufe. la fel e si garantia la cd player si la boxe. daca nu ai stampila pe certificatul de garantiei de la firma care ti le-am montat o sa iti zica tie ca s-au ars ca nu ai stiut tu sa le montezi. montat care inseamna sa conectezi 2 papuci, si care nu ii poti pune decat intr-un singur mod.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
vrei sa vezi ca-i poti pune oricum? mai ales daca nu folosesti boxele alea blaupunkt de dacia si pui altele...mi se pare normal sa ceara aia stampila de montare in atelier autorizat. sut totusi destui de multi care habar n-au si isi baga nasul, strica, apoi se duc si se plang. ai uitat de ce s-a renuntat la consumul instant? tot din cauza unei categorii de clienti: aia idioti.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pai daca esti afon si te bagi sa ii n-ai de cat sa suporti consecintele...eu mi-am pus singur 4 boxe blaupunkt dar stiu de am facut acolo. si de un an nu am problemeDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment