Garantie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

chiar daca stii ce faci si cum sa faci....tot pierzi garantia in caz ca ai de-a face cu probleme la masina. In carnetul de garantie scrie clar : Orice modificare constructiva , inlocuirea componentelor de prim montaj, etc......duce la pierderea garantiei. Si nu a garantiei electrice sau altceva...ci totala (asa se va intelege).
    Pentru ca in cazul in care cei de la service garantii nu sunt intelegatori cu o anumita problema aparuta din alte cauze decat cea de fapt, eventual mai avem si gura mare, ...aplica litera legii , respectiv litera regulamentului -de garantie. (ca si politia , de altfel)

Comment

NU se pierde garantia auto pentru un casetofon montat la un service autorizat dacia
      alin eu credeam ca ai masina tare nu una fara boxe si PRE cablata
      da seba - intrau in pom cu ochii la consumul instantaneu ...
      sau vedeau instant de 20 la suta si faceau infarct...

Comment

nu era vorba ca pierzi garantia daca montezi intr-un service autorizat, ci daca montezi tu de capul tau. si se pierde doar pe partea electrica. daca am o defectiune mecanica nu poate sa imi spuna ca din cauza ca mi-am pus eu cd playerul am acum probleme.

@tutupiciu: eu am zis ca tu ai masina precablata, ca tu ai ambiance, nu eu. eu nu mi-am luat cd player de la reprezentanta ca nu am inebunit sa dau 180 euro pe gunoiul ala ce mi-l ofera. de banii aia mi-am facut eu o linie audio de 4 ori mai buna ca jegurile lor. si cred ca nici nu am bagat 180 euro cu totul.
        iar cu consumul instant e prost ala care se sperie ca are consum 20%. mai bine merge doar pe liber, ca arata 0 %. e logic ca nu e consumul mediu. cb are si consumul mediu, asa ca daca se uita acolo nu se mai vede nici un 20%
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

2 metri de cablu la cateva zeci de mii de masini ... se mai strange o masina ... din banii aia . Nu cred ca ti-ar face dacia cadou ),cine stie si asa cata economie s-a facut la suruburi ...dar mai sa fie darnici cu cablurile
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

atata diversitate e de cabluri la versiunile de logan ca se mai trezeste cate unul cu cablaj complet de casetofon desi are un ambiance - confuzii prin uzina
            Alin eu am ambitioasa

Comment

Domnilor,primul meu logan a fost un ambiance iunie 2005,pe care am montat ulterior un cd panasonic+boxe.
              Surprinzator a avut totul pregatit(ma refer la cablaj).
              Operatiune facuta intr-un service agreat dacia ,la fel si montajul alarmei,pt. A nu avea probleme cu garantia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google