aia "full" din 2004 are si consum instant, servodirectie, 2 airbaguri, geamuri electrice spate, jante aliaj, oglinzi electrice, abs, consum instant, butoane geam cu impuls la sofer, reglaj inaltime si lombar la scaunul soferului...daca le ai pe toate astea, e ambition. inseamna ca bordul a fost schimbat cu unul care nu are consum instant, probabil ca sa "tiganeasca" kilometrajul sau sa ascunda vreo eroare, sau ai montat abs in spatele blocului, sau, foarte probabil, bordul a fost inlocuit la service si baietii destepti din reprezentanta au pus un bord mai "prost" decat ala original.
Pls Helpppp Nu Se Aprinde Deloc In Bord Martorul Antipoluare Si Abs-ul
Collapse
X
-
acum ce sa faci - trebuie sa-l iei de beregati p-ala de ti-a vandut masina cu vicii ascunse
in instanta poti sa-i iei banii inapoi pe masina - pentru acest viciu ascuns
si cine stie ce mai are daca a fost "chelita" in felul asta
sau platesti pretul unui tablou original pentru masina ta
imi pare rau pt tine
Comment
-
este posibil de cand am desfacut bordul si am dat acul acelea jos cel de la km daca nu am facut semn si l-am pus prea jos sa indice viteza mai mica decat in realitate? ca ieri cand am plecat cu masina am vazut ca nu mai pleca acul acela la viteza i-am dat cateva palme si a inceput sa se ridice dar acum nu stiu daca indica corect
precizez ca mufele care intra in tabloul de bord nu prezinta modificari dar totusi nu inteleg de ce sa nu se aprinda cei doi martori macar martorul antipoluare care tebuie sa se aprinda indiferent daca masina are optiuni sau nu si a mea are toate optiunile acum ma oftic ca nu m-am uitat atent la masina cand am cumparat-o
Comment
-
Mai intai mergi in service pentru o testare, nu mai desface degeaba bordul ca oricum s-ar putea sa fie facute ceva modificari dar nu asta conteaza, ci daca nu exista erori in functinoare la masina.
Comment
Comment