Geamuri Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamuri Fata

salut
    am si eu o probleme cu ambele geamuri pe fata si anume scartaie ambele cand sunt lasate in jos atat la drum intins si bun la viteza mare(>70 km.h), cat si prin oras pe drumurile noastre "bune" la orice viteza aproape
    stie cineva cum sa scap de scartaieli..e foarte deranjant..

sunt electrice sau manuale? Scartaie cand le cobori sau cand sunt deja coborate?

Comment

si la mine scartiau, cel mai puternic ala de la sofer, am schimbat macaraua, dar dupa 2 sapt a revenit zgomotul. Parca ar bate cineva cu o pietricica in geam. Totusi am vazut pe forum la cineva un remediu, de genul se scot cauciucurile alea din exterior (periile) se da geamul jos si apoi se da cu WD40. Oricum o sa incerc chestia asta zilele astea. Am observat ca zgomotul apare cand e cald afara. Asta toamna a scartiit, iarna nu, iar in primavara au reinceput.
      P.S. Eventual de uns si sistemul acela de tije care urca si coboara geamul

Comment

si la mine fac la fel ambele geamuri de pe fata. cand sunt inchise de tot si numai atunci cand drumul e 'nasol'. eu cred ca mi se trage de la paravanturi...
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Asa face si la mine cand am timp o sa dau jos fetele de usi si sa vad ce este acolo!

Comment

eu cand am dat jos fetele de usi nu am vazut nimic in neregula...poate vezi tu ceva. sa scri si aici dupa ce te uiti la tine
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

O sa va zic dar prima data trebe sa cumpar surubelnite tip stea ca nu am,am crezut ca sunt cu imbus dar m-am inselat!

Comment

poti si cu surubelnita dreapta. dar iti trebuie una de dimensiune mica pentru suruburile de la boxe si cele din cantul usii si de la 'cotiera' de pe usa. pentru cel de la manerul de deschidere iti trebuie una mai mare putin.

Comment

problema veche si nasoala - cam fara solutie
                  uite cam asa e problema: nu se pupa profilul chesonului de geam cu geamul in sine (profilul tablei cu al sticlei) ma indoiesc ca se apuca cineva sa strambe usa dupa cum spune geamul)
                  Faza cu WD40 e veche si n-o recomand - daca dai cu "ulei pe pasle iei nene un praf dupa aceea de nu te vezi si mai zgarii si geamurile
                  Si eu am un geam care trosneste de 2-3 ori dupa inchidere completa apoi se potoleste (geam dr fata) si m-am consolat cu ideea ca nu pot modifica geometria chesonului pt ca geamul sa nu produca zgomot
                  la fel face si daca e deschis la jumatate
                  S-au incercat fel de fel de solutii (repozitionari de macara, chedere schimbate , etc..) la fel - tabla e tabla - dar mai sunt si cazuri cand profilul geamului e prost din fabrica - si nu-l fabricam noi romanii ci turcii

Comment

da e o chestie si cu praful ce se va depune dupa wd40.

Comment

sal

am geamuri manuale ....cum scot manerul de plastic ?

am tras de el dar nu vrea sa iasa .... am nevoie doarece cred ca atunci cand mi-am montat folie cei de acolo au uitat sa imi puna o garnitura din plastic si se vede urat spatiul dintre maner si usa.

ma ajuta cineva cu o idee ?

bye

Comment

O solutie ar fi WD40 la toate rotitele macaralei, cam asta a fost solutia la cateva loganele pe care le stiu. In special cele pe care calca geamul.
                        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google