Ai mai multe detalii pe PM.
Problema catalizator???
Collapse
X
-
-
Salut. Problema s-a rezolvat,am fost azi in service, diagnosticul, rateu combustie pistonul 3. Am stat langa mecanici, am vazut si pe tester eroarea, iar remedierea ei a constat intr-o plimbare cu masina in forja.....nu am inteles exact de ce, dar am inteles ca din cauza aceasta s-a intamplat....pt ca eu merg prea lejer (schimb la 2500 rot/min, si cateodata mi-e lene sa bag intr-o treapta inferioara, in cazul unui viraj....etc). Am revenit dupa plimbarea cu masina pe tester, si eroarea nu mai era.....totul s-a rezolvat pe garantie, fara probleme. Ce parere aveti? P.S Apa in benzina nu era, deoarece am inteles ca daca era apa in benzina, eroarea era pe toate 3 pistoanele.....nu doar pe unulLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by gabrielcred ca ai vrut sa spui toate patru pistoane sau tu ai alta motorizare.
bine ca ai rezolvat usor problema nu a fost ceva mai grav.) am tastat eu aiurea, si cred ca am ramas cu obsesia de pe urma pistonului 3
) Motorul este 1.6 8V;) asa ca treceti la forjat de loganuri baietii
) ca de benzina, mergem in iraq si ne facem plinu'
Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by sonykeltotusi un benzinar mers doar la 2500 e cam subturatLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by sonykeleu nu merg cu a mea la 2500de cat al drum lung in a4a a5a in rest nu stiu parca e incomod
oricum bine ca ai rezolvat problema cu golanasulLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Cum vad astia la service daca e apa sau nu??? Si mai am o nelamurire in cazul asta cu apa... se stie clar ca apa e mai grea decat benzina, deci intotdeauna va sta la fund, asta ar insemna ca pompa ar trage apa, nu benzina, si atunci chiar nu are cum sa mearga motorul... Ma poate lamuri cineva, va rog?Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by golanuCum vad astia la service daca e apa sau nu??? Si mai am o nelamurire in cazul asta cu apa... se stie clar ca apa e mai grea decat benzina, deci intotdeauna va sta la fund, asta ar insemna ca pompa ar trage apa, nu benzina, si atunci chiar nu are cum sa mearga motorul... Ma poate lamuri cineva, va rog?Last edited by blanarucristi; 5 November 2007, 17:51.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment