pai si dusterul e un off road? e un suv pana la urma , tot un "fite in oras" cum ii spui tu.
Schimb Motor, Din 1.4 In 1.6 16V
Collapse
X
-
Banuiesti rau. Tiguan (indiferent de echipare) ia cu spoilerul fata orice damb mai de doamne ajuta pe care pana si Loganul l-ar trece. Oricum ar fi, comparatia e cam nelalocul ei, pentru ca niciunul din modele nu avea un motor echivalent cu Duster.
De preturi, nu mai zic.
Originally posted by ParuLuScorilo View Posthehehe, sa te vad la agatat gagici cu Dusterul ;)
Comment
-
@ftitus: daca 206 ala de 1.4 ti s-a parut mai sprinten decat un logan 1.6, apai eu zic sa iei un cronometru si sa nu te bazezi pe ce-ti spun simturile; o sa ai aprte de-o surpriza neplacuta, ala mic si rau (206) e cu 0.6 secunde mai lent la prima 100km/h si cu 1.2 secunda intarziere pe 1km decat ala mare si lenes (logan). si la topspeed ii mai lipsesc vreo 6km/h ca sa fie egalul caramizii de la dacia. de a fi mai rapid, nici nu se pune problema.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Post@ftitus: daca 206 ala de 1.4 ti s-a parut mai sprinten decat un logan 1.6, apai eu zic sa iei un cronometru si sa nu te bazezi pe ce-ti spun simturile; o sa ai aprte de-o surpriza neplacuta, ala mic si rau (206) e cu 0.6 secunde mai lent la prima 100km/h si cu 1.2 secunda intarziere pe 1km decat ala mare si lenes (logan). si la topspeed ii mai lipsesc vreo 6km/h ca sa fie egalul caramizii de la dacia. de a fi mai rapid, nici nu se pune problema.
Comment
-
loganul meu stock a scos cu 8 sutimi mai slab decat ce zice fabrica, verficat pe gtech, nu pe bord. pe bord aveam aproape 110 cand a bip-uit gtech-ul. si gps-ul si toate radarele din localitati aratau la 110 pe bord, 102-103km/h real.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment