Plasticul Bate In Geam La Hopuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasticul Bate In Geam La Hopuri

Salut,
    La denivelari, plasticul notat pe poza cu (2) intra pe sub plasticul notat cu (1) si bate in geam. Cand merg pe drumuri cu denivelari se aude un permanent tac-tac-tac. Se intampla la ambele geamuri din fata si e foarte deranjant. Cum ma sfatuiti sa rezolv problema? La verificarea tehnica le-am spus dar nu cred ca au priceput despre ce e vorba si n-au rezolvat nimic.
    Attached Files

O solutie ar fi sa desfaci fetele la usi si sa vezi ce nu convine la plastice, desi nu prea imi dau seama cum poate sa intre cele doua plastice unul sub altul mai mult decat este in poza.
    Zgomotul pe care-l auzi tu la denivelari poate avea mai multe cauze.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

sa nu fie de la bila centurii de siguranta..sau sa ai tu ceva in buzunarul usii...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

si la mine cam zdrangane mai ales vara cand las geamurile jos se aude timp de vreo 2-3 secunde un zdranganit de la plastic. ce s-ar putea face?eu ma gandesc ca de la caldura se mai inmoaie si el si de aia dar .... vreo parere cva stiti ms

Comment

sa nu fie cumva de la bucsa de plastic de pe boltul pentru sistemul de inchidere. poti sa il rigidizezi cu banda izolatoare. un strat e de ajuns, pentru ca daca dai mai multe, s-ar putea sa nu se mai inchida bine portiera. iti dai tu seama
          si la mine a aparut un zgomot de "pietricele dansatoare" dar numai cand geamul este lasat la jumatate.
          n-are cum de la caldura sa se inmoaie, ii trebuie plasticului multe grade ca sa se inmoaie.
          sigpic

Comment

Plasticurile alea au un joc, dar nu e asa de mare ca sa dea in geam. Fac zgomot cand se freaca unul de celalalt pana ajung amandoua la aceeasi temperatura si nu se mai dilata. In rest, poate fi de la boltul de la usa, poate fi de la tijele din usa care nu sunt protejate.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

desfa plasticul de pe usa si vezi daca ai bradutii toti prinsi daca nu ai ai pe toti cumparati din magazin bradutii sunt clemele albe de plastic cu care se prinde plasticul usii de tabla masinii
              daca dai jos tot da si cauciucul care iti vine afara,cel care e la fel ca cel din inauntrul ma refer la cauciuc si vezi daca tabla pe unde iti iese geamul e prefect dreapta si paralele intre ele poate sa aiba burta spre exterior una dintre tablele usi cea de afara sau cea din interior se pot indrepta cu mina usor apoi pui totul in ordinea inversa si vezi daca se mai aude,asa ceva am patit si eu am demintat tot am adus paralel si drept tabla pe unde iese geamul am montat cauciucul exterior,cel interior se monteaza o data cu fata de usa din plastic,am pus toate prinderile(bradutii albi)si in momentul de fata e tacuta ca un mut numai scartaie numai face zgomot indiferent unde e tinut geamul inchis deschis la jumate un sfert etc,daca nu ai inteles intra pe mess si vb acolo
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Va multumesc.
                Cum se desface fata usii? Nu am experienta. Un 'tutorial' gasesc undeva?
                Sigur face de la fata usii pentru ca pot simula zgomotul lovind in ea, se aude la fel.

Comment

cred ca ai firele desfacute de la inchidere sau ceva si alea lovesc in fata de usa
                  turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Nu are cum sa ajunga plasticul ala in geam. Sigur ce auzi tu e macaraua geamului, mai exact un surub desfacut.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sau cum a spus cineva mai sus poate fi cuiul de pe stalp unde se realizeaza inchiderea usii...sau surubul cuiului sa se fi slabit.

Comment

Originally posted by orbul View Post
                        Va multumesc.
                        Cum se desface fata usii? Nu am experienta. Un 'tutorial' gasesc undeva?
                        Sigur face de la fata usii pentru ca pot simula zgomotul lovind in ea, se aude la fel.
                        Pentru inceput ai nevoie de imbusuri (in stea) desfaci suruburile ,apoi dai jos masca de la difuzor ,desfaci si de acolo surubul ,apoi tragi usurel din coltul de jos cu grija ca sunt niste clipsuri de plastic si nu vrei sa le rupi ,spor la treaba !

Comment

orbul...ai aici modalitatea de demontare a fetei de usa...ca fapt divers...am la firma un Prestige si daca bat in plasticul notata de tine cu 2 se aude cum atinge in tabla...la denivelari nu face zgomot...deci nu ma deranjeaza...succes
                          sigpic

Comment

Nu desfa degeaba fata de portiera, mergi la un magazin de piese auto si cumpara vaselina sub presiune, baga vaselina in sistemul de inchidere al usii, si sa-mi spui daca se mai aude. :P. Am patit si eu asa!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google