Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci ramane sonda,pana la urma ma duc dau 30 de lei si o pun pe tester,nu as vrea sa schim ceva ce este ok,am mai facut asta.

Azi acelasi lucru 4-2-4-2 de ziceai ca da la zaruri insa am observat un lucru nou si anume la relanti sta in patru,plec de pe loc si peste sa zicem 500 m scade la doua.Ciudat
    Last edited by john Q; 7 December 2013, 14:29. Reason: Automerged Doublepost
    "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• am si eu o problema, acum iarna nu imi mai sare la patru linii deloc, se opreste doar la doua linii, azi deabea am avut 4 linii cand am mers in aglomeratie aproximativ 13 minute... sa fie termostatu' ? sau e normal ?

Comment

• Join the club,pai este.
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• este termostatul sau este normal ? eu am pus doua intrebari, nu stiu cum imi dau seama la care ai raspuns ) m-as bucura daca ar fii normal !! ))

Comment

• salut,ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru un casetofon de logan?
            Renault 281112231R
            7648 052 592 FD112
            905 BP8052 B 3219659
            281112231RT U151 Security
            Made in malaysia
            Multumesc!

Comment

• Si de ce nu intrebi la topicul cu coduri? Avand doar un post, ma indoiesc sa-ti spuna careva, oricum.

Comment

• Daniele, n-ai nici cea mai mica sansa;
                http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=931 si oricum aici se discuta despre cu totul alceva.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by duracell16 View Post
                  este termostatul sau este normal ? eu am pus doua intrebari, nu stiu cum imi dau seama la care ai raspuns ) m-as bucura daca ar fii normal !! ))
                  Este termostatul, deschide prea devreme.

Sent from my PMP3370B using Forum Runner

Comment

• @ Jelly multumesc frumos !!!

Comment

• Si la mine sta in doua linii iar cei de la service mi-au zis ca termostatul deschide corect.
                      Normal la ce temperatura trebuie sa deschida termostatul?
                      Vreau sa ma duc din nou la ei si sa stiu pe ce ma bazez.
                      Multumiri.
                      "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• La 89 grade deschide termostatul. Daca nu iti urca la 4 linii, prima cauza ar fii termostatul (deschide mai devreme de 89 grade) si a 2 a cauza, sonda de temperatura. Bafta!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Daca aveti in continuare probleme cu temperatura antigelului dupa schimbarea termostatului, curatati mufa de la senzorul de temperatura aflat pe blocul motor(in spate la carcasa termostatului).Cam acestea ar fi problemele atunci cand va indica la bord 2 liniute.

Comment

• sal

Nu este nici o problema avem la firma 50 de loganuri diesel si toate vara urca la 4 lini si iarna nu trece de 2 lini stai linistit si nu iti mai face probleme ca daca te iei dupa uni colegi de aici ,dai foc la masina

Comment

• atunci inseamna ca cele care urca la 4 linii sunt defecte?
                              si in plus de asta cele diesel se incalzesc mai greu decat cele pe benzina... majoritatea care se plang de aceasta problema au masini pe benzina si functionau bine inainte in aceleasi conditii
                              Last edited by jimmycocos; 8 December 2013, 12:51. Reason: completare

Comment

• Originally posted by vijelie91 View Post
                                Nu este nici o problema avem la firma 50 de loganuri diesel si toate vara urca la 4 lini si iarna nu trece de 2 lini stai linistit si nu iti mai face probleme ca daca te iei dupa uni colegi de aici ,dai foc la masina
                                la diesel, intr-adevar, n-am mai vazut 4 linii de prin septembrie-octombrie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google