Mie mi-a aparut aceasta problema in iunie anul acesta. Am facut si un drum pana in Austria in august si tot drumul mi-a stat la 2 liniute, inclusiv pe autostrada cu 140 km/h constant. Saptamana trecuta am schimbat mai intai termostatul cu unul nou si original dar tot nu trecea de doua liniute, mai apoi am schimbat sonda de temperatura si totul a revenit la normal. Totul m-a costat 115 lei, termostat schimbat degeaba 65 lei, sonda de temperatura 25 de lei si de restul antigel.
Pentru cei care spun ca e normal sa ai 2 liniute iarna, eu am masina din 2008 si inainte sa imi apara acasta problema, oricat de frig era afara dupa ce mergeam putin cu masina, temperatura crestea la 4 linite si nu mai scadea decat daca opream motorul. (1.6 mpi)
Pentru cei care spun ca e normal sa ai 2 liniute iarna, eu am masina din 2008 si inainte sa imi apara acasta problema, oricat de frig era afara dupa ce mergeam putin cu masina, temperatura crestea la 4 linite si nu mai scadea decat daca opream motorul. (1.6 mpi)
Comment