If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire
Dacia shop are produse ff bune si de calitate- si eu am luat de la ei...
Ai grija insa ca, oricare termostat ai cumpara de la ei o sa ajungi ca pret (adaugi si transportul) la fel ca unul de la reprezentanta......sau aproape la fel...
Ideal ar fi sa gasesti un magazin/dealer de piese de "incredere" la tine in zona (unix etc), la anumite piese ajungi sa platesti prea mult transportul comparativ cu piesa pe care o comanzi....
Si eu am pus Dauphinoise Thomson , cumparat din reprezentanta , a tinut 4 ani iar cel original al masinii a tinut 2 ani , depinde cum ai noroc.
Cum ziceam si pe pagina dinainte acum 4 ani a fost 45 ron cu garnitura inclusa , acum este 100 ron (~ 80 termostatu +20 garnitura) !!
cand am schimbat antigelul si termostatul ,mecanicul mi a aratat ca radiatorul are un picior din plastic rupt(am lovit acum 2 ani bara fata in partea de jos,se infundase,dar a 2a zi fiind vara,nu mai recunosteam unde o lovisem,se indreptase singura ,dar nu avusesem habar de pagubele de sub bara)
intrebarea ar fi daca schimb radiatorul,trebuie sa schimb si antigelul din nou? si aveti idee cat timp in medie tine un radiator de logan fara ac?
La doua linii pe bord daca pun mana pe furtunul gros care intra in radiator este cald dar nu fierbinte asta in 15 km,cam pe asta ma bazez eu cand cred ca este din termostat,acum doar daca o arata si sonda temperatura reala.
intrebarea ar fi daca schimb radiatorul,trebuie sa schimb si antigelul din nou?
Nu-i musai sa-l schimbi, il recuperezi intr-o tava, ceva, cand dai jos radiatoru', urmand ca dupa inlocuirea piesei sa-l torni inapoi, cu aerisirea aferenta.
revin...am schimbat aseara termostatul cu unul Dauphinoise Thomsonin luat de pe acest forum(era identic cu cel de pe masina).. nici o schimbare. tot 4-2-4-2 la liniute. Acum nu stiu ce sa fac deoarece toata lumea imi spune ca e termostatul de vina pentru problema. Sa cumpar un alt termostat din magazin si sa il schimb din nou? Mi-e sa nu il schimb degeaba si sa faca la fel...si sa am 3 termostate bune. ce alte cauze ar mai putea fi?
da ai dreptate parca de cauciuc era, nu de plastic,stiu ca l am intrebat pe mecanic daca se poate lipi ceva acolo(a zis ca nu prea ca asa e radiatorul cu acele prinderi integrate) ca imi arata ca se misca radiatorul din acea parte,are ceva joc,dar daca el nu mi arata eu nu as fi stiut,si treaba s a intamplat acum vreo 2 ani,nici in mers pe drum denivelat nu am auzit sa faca urat-mai ales ca de curand am luat un limitator de viteza la viteza de vreo 70km/h (la intrarea in tulcea noaptea)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment