If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire
Deci ramane sonda,pana la urma ma duc dau 30 de lei si o pun pe tester,nu as vrea sa schim ceva ce este ok,am mai facut asta.
Azi acelasi lucru 4-2-4-2 de ziceai ca da la zaruri insa am observat un lucru nou si anume la relanti sta in patru,plec de pe loc si peste sa zicem 500 m scade la doua.Ciudat
Last edited by john Q; 7 December 2013, 14:29.
Reason: Automerged Doublepost
am si eu o problema, acum iarna nu imi mai sare la patru linii deloc, se opreste doar la doua linii, azi deabea am avut 4 linii cand am mers in aglomeratie aproximativ 13 minute... sa fie termostatu' ? sau e normal ?
salut,ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru un casetofon de logan?
Renault 281112231R
7648 052 592 FD112
905 BP8052 B 3219659
281112231RT U151 Security
Made in malaysia
Multumesc!
Si la mine sta in doua linii iar cei de la service mi-au zis ca termostatul deschide corect.
Normal la ce temperatura trebuie sa deschida termostatul?
Vreau sa ma duc din nou la ei si sa stiu pe ce ma bazez.
Multumiri.
"Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
La 89 grade deschide termostatul. Daca nu iti urca la 4 linii, prima cauza ar fii termostatul (deschide mai devreme de 89 grade) si a 2 a cauza, sonda de temperatura. Bafta!
Daca aveti in continuare probleme cu temperatura antigelului dupa schimbarea termostatului, curatati mufa de la senzorul de temperatura aflat pe blocul motor(in spate la carcasa termostatului).Cam acestea ar fi problemele atunci cand va indica la bord 2 liniute.
Nu este nici o problema avem la firma 50 de loganuri diesel si toate vara urca la 4 lini si iarna nu trece de 2 lini stai linistit si nu iti mai face probleme ca daca te iei dupa uni colegi de aici ,dai foc la masina
atunci inseamna ca cele care urca la 4 linii sunt defecte?
si in plus de asta cele diesel se incalzesc mai greu decat cele pe benzina... majoritatea care se plang de aceasta problema au masini pe benzina si functionau bine inainte in aceleasi conditii
Last edited by jimmycocos; 8 December 2013, 12:51.
Reason: completare
Nu este nici o problema avem la firma 50 de loganuri diesel si toate vara urca la 4 lini si iarna nu trece de 2 lini stai linistit si nu iti mai face probleme ca daca te iei dupa uni colegi de aici ,dai foc la masina
la diesel, intr-adevar, n-am mai vazut 4 linii de prin septembrie-octombrie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment