Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• idee e ca poate baga caldura si daca motorul n-are temperatura optima.

Comment

• Și la mine baga căldură suficienta. Dar acum baga de nu poți sta în masina la maxim...
      www.loganclub.ro

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
        si mie imi merge caldura bine, dar consumul... anul asta ii pun carton.
        din cate am inteles, caldura nu se bazeaza doar pe pemperatura motorului. exista un radiator...
        Vezi ca este banda folie aluminiu (23 lei parca) eu am luat din asta si iarna ii aplic la radiator 2-3-4-5 fasii, functie de cum o sa bage aer cald.

Comment

• de unde ai luat ? sincer, nu sufar de frig, dar ma intereseaza sa mai tin in frau consumul, care o cam ia razna.
          banuiesc ca nu e aluminiu de gatit. se gaseste prin dedeman, praktiker ?

Comment

• Cine zicea că la Diesel nu mai vede până la primăvară 4 pavele pe ceasul de temperatură lichid răcire motor?
            Poză făcută în seara aceasta după o plimbare printr-un Bucureşti plin de luminiţe (doar în centru, bineînţeles) şi într-o atmosferă hibernală autentică.
            Attached Files

Comment

• eu ziceam, si chiar nu mai vad 4 liniute. baga caldura dar sta pe 2 liniute si dupa 13 km. poate daca as merge mai mult... cine stie.

Comment

• Ce-i drept că şi eu le-am văzut după vreo 1h şi 30 de minute de mers printr-un trafic aglomerat, cu o viteză de deplasare relativ mică datorită condiţiilor grele de trafic (foarte multe maşini şi carosabil acoperit cu zăpadă) .

Comment

• Problema Liniute Apa

Am o problema la logan 1.4 mpi din 2008, nu mi se mai ridica apa la 4 liniute sta doar la 2, in masina se face cald repede ca si inainte, si masina nu mai trage abia ajung la 100-110 km/h si consuma mai mult. Ce problema ar avea?

Comment

• Daca ai fi citit cu atentie pe aici ai fi gasit raspunsuri la problema ta.
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• schimba termostatul
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Câți km are la bord ?
                        sigpic

Comment

• Sint muuuulte pagini aici pe forum despre problema 2-4 pavele temperatura apa, atitea discutii au aparut ca la Logan 2 au renuntat la termometru lichid de racire in tabloul de bord si au revenit la model Dacia 1300 cu un bec care se aprinde cind creste temperatura prea mult.
                          Na ! Mergem inainte !

Comment

• Faptul ca soferul este multumit de temperatura data de climatizare,care poate fi 75 gradeC,este una,iar realizarea unui regim termic optim pentru motor,este cu totul altceva.Fiecare poate fi mai mult sau mai putin exigent,cu propria masina.Faptul ca trebuie sa mergi,relativ,"legat la ochi",prin eliminarea unui instument de supraveghere a temperaturii motorului,nu o consider o masura benefica,unii o sa-i de o conotatie economica,dar indiferent ce-o fi,nu sprijina pe sofer in supravegherea motorului...

Comment

• La mine s-a rezolvat prin schimbarea termostatului,nu mai scade sub 4 linii....caldura de iti arde mana...

Comment

• Originally posted by eugen59 View Post
                                ... si masina nu mai trage abia ajung la 100-110 km/h ...
                                Te întrebasem câți km are mașina în special pentru că ai zis că nu mai "trage". Aia cu 4-2-4 pavele nu e o tragedie, dar dacă deschiderea/închiderea supapelor e haotică atunci e normal ce ți se întâmplă. Iar asta ar fi doar una din cauzele posibile.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google