Care stie ce lichid de racire tre sa bag????Sau care ii mai bun???Ca so cam termina si se incalzeste motoru ca dracu...
Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire
Collapse
X
-
-
A fost doar o impresie asta. Intotdeauna toate afisajele de pe Logan indica din 2 in 2 linii, si cel de la benzina si cel de temperatura.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostA fost doar o impresie asta. Intotdeauna toate afisajele de pe Logan indica din 2 in 2 linii, si cel de la benzina si cel de temperatura.
cel de temperatura din 2 in 2
Comment
-
Comment
-
Originally posted by andrei View PostA fost doar o impresie asta. Intotdeauna toate afisajele de pe Logan indica din 2 in 2 linii, si cel de la benzina si cel de temperatura.
Andrei ma dezamagesti .
Serios vorbind cred ca pe cel de la temperatura l-au facut de 9 linii sa fie egal cu cel de benzina ca puteau sa-l faca din cinci linii(si cu afisaj din 1 in 1) dar nu mai era estetic.
Bogdan_1984 daca-ti indica apa din 1 in 1 nu era deloc bine. Ceva nu era cum trebuie. Acuma daca indica din 2 in 2 e normal. Am mai spus o data Loganul are uneori "apucaturi" de aste ciudate de se autorepara.Last edited by Cristi_LCD; 13 September 2008, 09:42.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
La indicatorul benzina e cam asa: prima linie scade greu, a doua repede, a treia greu, a patra repede, a cincea din nou mai greu, a sasea repede - probabil ca asta a vrut sa spuna Andrei.
Nu scade indicatorul benzina din doua in doua linii, dar aproape ca ai putea spune asta dupa cum se ''manifesta'', NU sunt deloc egale liniile.
Scuze de off.
Comment
-
A dracu' oboseala... Asta e, mai greseste omul.
Comment
-
Salut. Sunt proaspat posesor de LOGAN 1.6 MPI Laureate (SH) si am, se pare aceeasi problema: in oras arata 4linii dar la drum intins scade la doua. E normal? Astazi a fost mai rece si am facut un drum de aprox.250km si mai toata perioada a stat la doua linii. Astept un raspuns urgent pentru ca peste 2 saptamani trebuie sa-i fac revizia de 3 ani ( ulei, filtre si ce o mai fi) iar in oct.2008 iese si din garantie si sa stiu daca pot profita de ceva. In rest masina este super OK. Astept un raspuns urgent.Multumesc.
Comment
Comment