Asta e o chestie generala 2 liniimers constant si pe loc si maxim 4 in oras in aglomeratie nu e caz de panica!
Doar 2 linii pe indicatorul de temperatura lichid de racire
Collapse
X
-
Doua linii sunt intre 50 si 80 grade, 4 intre 80 si 105, 6 intre 105 si 120 si 9 peste 120.
Comment
-
Si eu am "problem" asta daca pare sa fie generala. Dar nu mi se pare normal. Motorul treb sa lucrezi la 90-92 grade parca - ca sa fie in parametrii normali iar daca e mai rece (mai ales la benzina) consuma mai mult. Eu am mers cu diselachele 300 km pana in bacau si am tras tare de el si degeaba nu a ajuns la 4 liniute. Baga caldura era ok. Nu cred ca e pb dar asa ca nu ajunge la temperatura nominala de functionare1.5 dc
Comment
-
E aproape de tenperatura normala...
Comment
-
Originally posted by TopCat View Post@Popa Monica:
tu ai dci. Acolo e altfel cu liniutele decat la mpi.
@Cristi_Xp:
Am eu un termostat. Daca vrei ti-l vand. Da-mi un pm daca esti interesat si discutam detalii.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am schimbat termostatul de doua zile si tot nu merge cum mergea la inceput. Acum ajunge la 4 linii dar nu se mentine.La interval de 30 sec-1min. Dupa ce ajunge la 4 linii scade iar la doua chiar daca urc cu a doua pe Transfagarasan.Am facut vreo suta de km de cand l-am schimbat (jumatate urban jumatate extra).
O fi de la faptul ca nu am aerisit? Am mai auzit ca se face automat. Daca nu se face automat in mers si stie cineva cum se face il rog sa dea un sfat si la baiatu'.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Daca nu se aerisea, se supra-incalzea
Comment
-
@gabinicu77: Mai asteapta, ca se aeriseste singur circuitul.
Comment
-
Aceeasi problema o am si eu cu liniutele de la lichidul de racire, imi stau mai mereu 2. Iarna trecuta nu mi-a facut astfel de probleme, imi statea in 4. As vrea sa schimb termostatul dar nu stiu unde sa-l gasesc, imi puteti pune o poza cu localizarea lui?!
Comment
Comment