Trosnitura Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fratilor problema asta o am si eu.
    Masina are 20.000 km, dar zgomotul se aude de la 15.000 km.
    Am fost la reprezentanta, s-au uitat la ea, au schimbat rulmentul din capul amortizorului si tot degeaba.
    Urmeaza sa mai merg sa se mai uite la ea, dar sunt sanse slabe sa descopere cauza,pentru ca nu au o explicatie, deoarece ei spun ca totul e in regula.
    Parerea mea este ca problema e pe suspensie, dar..............

Comment

Eu am rezolvat problema. Nu era strans bine surubul de la cadrul motor.

Comment

Poti pune o poza cu acel surub pe care l-ai strans,mentionez ca si eu am luat tot ce a fost surub pe acolo la verificat si toare erau stranse poate cel de care zici tu l-am omis eu.Multumesc!

Comment

Salutare oameni buni. Si eu am aceiasi problema dar putin diferita. De pe la 7000 a inceput sa se auda un troncanit la viteza f. mica pe drum pietruit si pe drum cu denivelari, troncanitul se aude pe partea dreapta, untroncanit infundat, ca de cauciuc durpe cauciuc dur. Am fost la dacia au ridicat-o pe elevator, au tras de toate alea, nimic. Ce sa fie oare, care stie dati mai departe

Comment

Cred ca acel zgomot face parte din dotarea masinii. Am vazut ca si cei cu ph2 si sandero se vaita de acest zgomot

Comment

Nu pot sa fac poza, dar iti pot spune unde se afla.Este intre bara si roata, dai la o parte un plastic de protectie si acolo este surubul.

Comment

si mie imi pacanea asa inainte cand viram stanga sau dreapta maxim si la un moment dat cand am dat in spate cu volanul virat stanga maxim s-a auzit o pocnitura si nu am mai putut pleca de pe loc:era siguranta de la planetara care se rupsese si noroc ca nu a sarit in cutie si a ramas la intrare

sigpic

Comment

Care siguranta de la planetara?poti fii mai explicit te rog si acel zgomot se auzea numai cand aveai rotile virate si zgomotul respectiv se auzea des?

Comment

Cred ca e ceva de genul "shplinturilor", sigurantele astea de la planetare!

Comment

Salutare!Referitor la ce a zis mai sus viorel _cs in legatura cu acel surub de la cadrul motor,azi de dimineata m-am trezit hotarat pe treaba si am dat jos acea aparatoare de plastic care protejeaja proiectorul si acolo am gasit acel surub cu exagon de 18,intradevar s-a mai putut strange fata de cel de pe partea dreapta pe care am incercat sa-l strang si s-a miscat foarte putin.Acum sa urmaresc daca se mai aude acel zgomot.Numai bine!

Comment

si se mai aude vreun pocanit cva......
                        jelly daca poti pune o poza cu locatia surubului...
                        http://www.youtube.com/watch?v=ymiF-okrdMg

Don't Drink and Drive

Comment

In urma vizitei la ,,doctor", dupa multe probe si verificari ale articulatiilor inclusiv suruburile de la cadru motor, s-a ajuns la urmatoarea concluzie: datorita faptului ca zgomotul apare exclusiv la virarea maxim dreapta, iar planetarele isi modifica pozitia functie de unghiul de virare, cauza pocniturii ar fi un arc din componenta planetarei stanga.
                          Tin sa cred ca asta ar fi cauza....
                          Last edited by cyrusmddd; 13 November 2009, 18:47.

Comment

Originally posted by marius.gss View Post
                            si se mai aude vreun pocanit cva......
                            jelly daca poti pune o poza cu locatia surubului...
                            Imi pare rau dar nu am poza cu acel surub unde este pozitionat.Daca dai jos acea aparatoare de plastic de sub bara ai sa vezi surubul.Mentionez ca de cand am strans acel surub a disparut si zgomotul

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google