Burduf Servo-frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Burduf Servo-frana

salut
    intru prima data pe acest forum
    Am un Logan din 2005, nu am avut nici o problema pina cum.
    La 50.000 km (mai 2009 ) am shimbat tot ce era uzat la sistemul de franare+ aerisire+lichid frana.
    A ramas o problema cu servofrana.Pedala merge usor (nu e tare ) dar prinde doar in capat de cursa si trebuie tinut piciorul si apasat destul de tare.Pina la urma masina franeaza bina.
    Mecanicul mi-a spus ca trebuie schimbat BURDUFUL SERVO FRANA.Am cautat si eu , a cautat si el piesa aceasta ,dar nu o gasesc nicaieri in Oradea.
    Puteti sa-mi spuneti daca pot gasi aceasta piesa separat sau trebuie sa schimb toata pompa.Sincer sa fiu nu prea stiu unde vine acest BURDUF.
    Multumesc

eu iti recomand sa incerci la alt maestru, daca cu piese uzate iti farana bine, cu piese noi ti s-a stricat brusc burduful, eu iti recomand alt mecanic sa afli si o a 2-a parere
    sigpicMy ride

Comment

Din cate povestesti ai nevoie de o aerisire profesionala a sistemului de franare (ai aer in pompa de frana) - la service au un dispozitiv(sistem de aerisire cu vacuum) care ti-l recomand

Comment

daca ti-a schimbat doar garniturile in pompa si evident ti-a scoso din locas,acolo ai o membrana servo nu un burduf si ca sa al strice pe ala ar fi trebuit sa iti demonteze si tulumba aia mare neagra si rotunda si nu prea se baga nimeni sa o schimbe daca nu ai probleme de relanti sau pedala franei nu e intarita,la remontarea pompei de frana ai un semering acolo pe tulumba daca ala sta prost sau ti la ciupit pierzi vacuumul creat si de acea nu ai frana decat jos,sau ti-a umblat la surubul care vine de la pedala si impinge angrenajul pompei pt a frana,daca acesta e prea bagat inauntru pedala va frana foarte jos trebuie desfacut adica mai scos in afara si vei avea pozitia de franare mai sus a pedalei,apropo probleme de relanti ai adica nu sa iti moara motorul ci sta mai subturata dacat statea inainte de umblarea la pompa frana
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google