Am pedala,dar nu vrea mai mult de 110 cu vintul din fata si 120 cu vintul din spate.Nu e de la a/c ,am verificat,parca am limitator de viteza.Daca a mai deschis cineva pe aceasta problema indrumati-ma ca nu gasesc.
Nu Mai Trec De 110km/h
Collapse
X
-
Ar fi de ajutor sa spui ce masina ai, cati kilometri, ce motorizare etc. Ar putea fi un filtru murdar, o turbina bulita (daca e DCI).sigpic
-
Nu iti pot da sfaturi mecanice, ii las pe cei care se pricep, dar in primul rand verifica covorasul sa nu alunece si sa intre sub pedala de acceleratie.
Si cum zicea si Andi, da mai multe detalii despre motor.
Offtopic: Esti din Focsani?Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
In ce interval de turatii schimbi deobicei treapta de viteza?
La acceleratii are aceeasi putere ca inainte?
Comment
-
Pentru inceput poti incerca sa schimbi tipul de motorina si statia de unde alimentezi. Daca tot asa se prezinta problema, e o problema la turbocompresor, nu cred ca e la injectie daca nu mergi subturat.
Comment
-
pt inceput verifica instalatia care aduce motorina in pompa inclusiv filtrul eu am patit asa ceva nu la logan,la altceva am verificat tot si nimic ca sa constat ca in rezervor aveam f multa mizerie si de cate ori acceleram mizeria venea pe sorb si obtura trecerea motorinei
sorb= teava cu o sita in rezervor
verifica ce ti-am zis si mai vb ciaosigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
daca pana la 100 trage bine nu are cum sa fie turbina...ea intra dupa 2000 de ture si ar simti mereu ca nu trage...
faza cu mizeria...idem...
duo sa service ...so bage pe calculator...poate arata vreo eroare cevaUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment