Probleme Scaun Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Scaun Sofer

problema scaun sofer
    la frinare vine spataru in fata catre volan cind sunt in scaun
    azi am fost la service si miau zis tovarasii de acolo ca e treaba din armatura scaunului au facut un raport catre pitesti,si maine pe la 15 ma duc sa vad daca aproba aia daca im schimba scaunu sau nu in garantie
    sigpic

Mai nea Boris , hai spune tot , ce ai facut pe scaunul ala, de a ajuns sa-ti faca asa? )
    Apropo cati km, are masinuta ta? Si cine o conduce este cumva mai corpolent? Te intreb din curiozitate, ca pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga de probleme la scaun.
    Sper sa nu te supere intrebarile mele !
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

Da, se cunoste problema. Depinde din ce an ai masina. Este un lot unde un punct de sudura cedeaza si se lasa spatarul. Se rezolva pe garantie. Vad ca e noua, oricum ti-l schimba. Cu astia din service nu tot timpul tre' sa fi baiat bun.

Comment

Nu cred ca e din lotul respectiv, ala era pe la sfarsitul lui 2005.
        Se poate sa se fi rupt mecanismul care tine spatarul, se schimba toata armatura de sus (posibil si cea de jos, depinde de gravitatea problemei), deobicei se aproba schimbarea in astfel de cazuri, sa speram ca ai noroc.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si mi-e imi este cam frica cu scaunul mai ales ca eu sunt mai maricel poate se rupe... sa vezi showu draq la service ce o sa fie

sigpic

Comment

;-)

Originally posted by FLORYN
            Mai nea Boris , hai spune tot , ce ai facut pe scaunul ala, de a ajuns sa-ti faca asa? )
            Apropo cati km, are masinuta ta? Si cine o conduce este cumva mai corpolent? Te intreb din curiozitate, ca pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga de probleme la scaun.
            Sper sa nu te supere intrebarile mele !
            bai nene azi am fost la service mau primit cu caldura deja ma cunosc astia de la auto europa au primit confirmarea de la pitesti..si miau schimbat armatura scaun partea de jos
            13.500 km am cu ea martie 2007 fabricatie
            si am 115 kg eu si mai am niste amici din tm mai light ca mine si au si ei ceva problems la scaunu soferului
            sigpic

Comment

Originally posted by sonykel
              si mi-e imi este cam frica cu scaunul mai ales ca eu sunt mai maricel poate se rupe... sa vezi showu draq la service ce o sa fie
              nu au comentat de kilogramele mele au trecut la fapte
              asa ca nu iti face griji pt ca esti bine cladit ca mine
              sigpic

Comment

Originally posted by andrei
                Nu cred ca e din lotul respectiv, ala era pe la sfarsitul lui 2005.
                Se poate sa se fi rupt mecanismul care tine spatarul, se schimba toata armatura de sus (posibil si cea de jos, depinde de gravitatea problemei), deobicei se aproba schimbarea in astfel de cazuri, sa speram ca ai noroc.
                da andrei ai dreptate a fost nevoie de aprobarea de la pitesti pt armatura din partea de jos
                sigpic

Comment

Si eu am exact aceasi problema, dar astept pana la revizia de 45000 km pt ca inca nu e grav
                  sigpic

Comment

Ca primul meu post pe acest forum vreau sa va salut pe toti de aicea, si vreau sa va spun ca este super forumul si foarte folositor

Ok si acuma problema care o am eu cu scaunul de la sofer ,deci daca pun mana pe spatar si pe sezut, vreau sa va spun ca se balangane un pic se si simte si cand ma asez pe el simt ca se misca.Am fost la mirificul service Verbita din Arad, si mirifici mecanici de acolo care nu aveau mai mult de 17 ani ce-i care au venit sa imi inspecteze masina, au zis ca ei nu pot face nimica cu el numai daca vreau sa mi-l mai unga un pic cu vaselina ,de ce nu stiu(probabil sa "alunec" mai bine cu el pe geam la o frana mai brusca),mi-au spus ca asa fac toate scaunele si nu pot sa faca nimica cu el.
                    Acuma va intreb inca ceva, oare loganul meu face parte din lotul acela din 2005 care au scaunele cu armatura aceea slabita?sau sa destrans ceva la el?
                    Mi-e sincer mi-e cam frica sa nu zbor cu el pe geam,sau ceva, dar si daca se rupe, ma duc la service si le dau cu el in cap!!!
                    sigpic

Comment

@Wizard 24 - ce inseamna mai exact "un pic" pt. tine?
                      Si ca sa incerc sa raspund la intrebare , sa sti ca am urcat in mai multe Logan, si toate aveau un foarte mic joc la scaunul soferului. Si a mea are. Deci nu o consider o problema, si tin sa cred ca toate sunt asa.
                      , sunt cu ochii pe voi !
                      :thumbsup:

Comment

Buna, si ms de raspunsul promt, deci el se misca destul de bine daca il simt, cand ma pun in el,si nu e spatarul, miscarea se simte, ca vine de jos de sub el, probabil de la sina pe care este pus.O sa incerc sa mai strang suruburile pe acolo pe la el sa vad daca tot asa face.!
                        PS: scaunul din dreapta soferului nu face asa(la-m probat eu) !
                        sigpic

Comment

Mergi la alt service si cere schimbarea scaunului pe garantie.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by wizard24
                            Ca primul meu post pe acest forum vreau sa va salut pe toti de aicea, si vreau sa va spun ca este super forumul si foarte folositor

Ok si acuma problema care o am eu cu scaunul de la sofer ,deci daca pun mana pe spatar si pe sezut, vreau sa va spun ca se balangane un pic se si simte si cand ma asez pe el simt ca se misca.Am fost la mirificul service Verbita din Arad, si mirifici mecanici de acolo care nu aveau mai mult de 17 ani ce-i care au venit sa imi inspecteze masina, au zis ca ei nu pot face nimica cu el numai daca vreau sa mi-l mai unga un pic cu vaselina ,de ce nu stiu(probabil sa "alunec" mai bine cu el pe geam la o frana mai brusca),mi-au spus ca asa fac toate scaunele si nu pot sa faca nimica cu el.
                            Acuma va intreb inca ceva, oare loganul meu face parte din lotul acela din 2005 care au scaunele cu armatura aceea slabita?sau sa destrans ceva la el?
                            Mi-e sincer mi-e cam frica sa nu zbor cu el pe geam,sau ceva, dar si daca se rupe, ma duc la service si le dau cu el in cap!!!

treaba e din armatura de jos a scaunului cred
                            si costa in jur de 100 si ceva Euro
                            si au nevoie de 1 zi pina intocmesc raportu pt aprobare sa iti schimbe scaunu
                            sigpic

Comment

OK, o sa ma duc zilele astea la service, pentru ca oricum trec pe la ei deoarece trebuie sa imi fac aripa spate si usa,(pe casco) ca mi-a agatat-o in parcare un cretin cand dadea cu spatele, , asta e,se mai intampla.
                              Iar cu ocazia asta o sa le zic si de scaun ca se misca,si mai inca cateva probleme.!!sper sa il rezolv, ca se misca de vre-o juma de an si de fiecare data cand am fost la ei (de 2 ori,ca am renuntat la un moment dat)tot aceeasi chestie imi ziceau, ca asa fac la toate.
                              Interesant la un prieten care are logan dci, nu face asa!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google