Un mic joc fata,spate am si eu la scaun sofer .
Probleme Scaun Sofer
Collapse
X
-
al meu are reglaj lombar si-n afara de faptul ca o data/luna tre sa-l readuc in pozitia dorita (se lasa in timp cam 1-2cm spre spate, masurat la partea superioara a spatarului), nu am alte probleme. cum eu am 1,93m si 112kg, inclin sa cred ca e oarecum normal acest comportament, la sistemul de reglaj al spatarului de logan si sa "se lase" usor in timp. alte probleme n-am avut cu nici unul dintre scaune. masina e din iulie 2007, deci nu cred ca-i lotul cu probleme din 2005, ci mai degraba "asa face toate"...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Probleme scaun sofer
Salut.
Sunt fericitul posesor al unui Logan Laureate Plus. Am o mica mare problema cu scaunul de la sofer. La o luna dupa ce l-am cumparat a inceput sa scartaie scaunul si astfel au inceput perindarile mele prin service-uri. Toate reparatiile constau cam in acelasi lucru: demontat, dat cu spray si uns cu vaselina. Mai nou a inceput sa se si balanseze fata-spate.
Daca mai este cineva cu aceleasi probleme va rog spuneti-mi cum le-ati rezolvat (eventual daca v-au schimbat scaunul).
Va multumesc.
Comment
-
Se schimba scaunul pe garantie.
Comment
-
Te duci cu masina in service si vad problema, comanda scaun nou si ti-l monteaza.
Comment
-
am scaun cu reglare lombara si da, un mic joc a avut de cand il stiu la spatar, dar foarte mic si nu am avut niciodata motive de ingrijorare. Dar cateodata scartaie scaunele. Masina nu mai este in garantie. Cam ce as putea sa fac ca sa rezolv problema asta? Nu as putea spune unde anume scartaie.
Comment
-
Daca masina nu mai e in garantie tine-te bine de ceva cand o sa aflii cat costa gresatul mecanismelor (absolut toate) ale scaunului...
250 de lei...
Comment
Comment