Probleme Scaun Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna seara! Am de ceva vreme un scartait destul de tare si enervant la scaunul din dreapta fata.Ce se poate face ? M-am saturat sa merg cu muzica lamaxim ca cocalarii.

Comment

Am avut acceasi problema, scartait la scaunul soferului, am dat jos tapiteria si buretele, cu o seringa cu ac am bagat ulei prin toate locurile unde poate aparea frecare, la imbinarea sezutului cu spatarul, unde se prind arcurile la sezut, etc, daca inainte aveam scartait si cand respiram, desigur la stationare cu motorul oprit, acum e liniste totala.

Comment

de ceva vreme,se misca spatarul scaunului de la sofer, nu am dat atentie pana cand zilele trecute,a inceput sa se miste mai tare. Are rost sa il dau jos, se poate remedia ceva , repara? sau trebuie alt saun? A reusit careva sa remedieze aceasta problema?

Comment

astazi , am dat jos scaunul, am verificat, problema este urmatoarea: se misca sinele, adica sina de pe scaun se misca in sina care vine prinsa de pragul masini! Nu cred ca se poate face ceva...

Comment

nu exista prindere ptr. fiecare-n parte?

Comment

nop, sina care vine pe sezutul scaunuluil este sudata de rama acestuia, si are joc in sina efectiva care vin prinsa cu cele 4 suruburi de podul masinii. daca misc de caun fara sa il dau jos, se observa jocul respectiv intre sine...cred ca numai daca ul sudez..dar..atunci nu il mai pot culisa..

Comment

am inteles. te-am intrebat ptr. ca e posibil sa am si eu problema asta, insa nu m-am uitat ce e p-acolo.

Comment

nu stiu ce ii pot face ..fara sa il sudez, trebuie sa fi atent , si sa verifici, daca se misca din sine, daca nu, problema frcventa e la spatar, are niste zimti si aia se uzeaza si face joc si acolo...

Comment

Se poate schimba doar șina(1) 67euro
                    Attached Files
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
                      ...șina(1) 67euro
                      Un fleac, la preţul acesta ar fi bine să se schimbe preventiv şi cealaltă şină de la scaunul pasagerului. Cine ştie, poate se obţine şi vreun discount.

Glumim noi, dar preţurile sunt nesimţite rău!

Comment

Tocmai partea asta am schimbat-o la masina..bine,pe garantie.NU s-au complicat,au schimbat tot ce este sub sezut..E primul sandero 2 venit cu problema asta,restul sunt logan.
                        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

67 de euro o sina....se pare ca va mai merge asa

Comment

HSBP!!!
                            Probabil ala e pretu' fara TVA. Cu totu' ar fi in jur de 370lei. Jecmaneala!
                            Da' un scaun sofer echipat complet, cat e, 2000 euro?

Comment

Doar sezutul pentru E2(cu reglaj pe înălțime) 325,44euro
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Ne-am liniştit!
                                @t0rquemada: De curiozitate, preţul este cu sau fără TVA?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google