Probleme Scaun Sofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prețurile sunt găsite după coduri (sezut E2 6001547729) în euro, fără TVA și fără transport
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

ieftina domle dacia... tinand cont ca un scaun complet de BMW M3, cu rabatare spatar, recaro, electric, incalzit, piele, etc, etc e vreo 800-1000 de euro.... zice lumea.
      daca am fost mintit, va mint si eu.
      merita si dacia 300 si ceva pentru un sezut, nu?

Comment

Probleme spatar scaun reglaj pe inaltime.Masina este fabricatie 2015.Se misca,scartie!

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Comment

Pentru "dans" singură soluție e vizita la reprezentanta pentru înlocuirea glisierelor. Si eu am problema asta când reglez scaunul pe poziția jos.

Daca treci pe la reprezentanta, ți-aș recomanda sa adopți o atitudine hotărâtă si sa nu te lași convins de povesti legate de faptul ca "asa fac toate". Pe mine m-au cam păcălit la prima vizita. Acum o sa fiu mai incisiv.

Comment

Am fost in delegatie la Dacia si am vb cu unii de la CTC, au ramas surprinsi.Prima data mi-au zis ca nu are nimic si n-au ce sa-i faca.Cand o sa ma duc a doua oara au pus-o rau de tot!

Comment

Nu are nimic pe draq! Cu scuza asta încearcă ei sa ne fraiereasca! Când e reglat pe poziția jos, la frana sau accelerare mai serioasa, danseaza. Din cauza asta m-am obișnuit sa conduc cu scaunul reglat pe poziția de sus, insa nu e prea confortabil.

Am testat si masinile a doi vecini cu laureat (mașini produse in 2013) si la ei nu apare problema. Se pare ca la noi, cei cu șarete din prima parte a lui 2015, apar cele mai multe defecte de genul asta.

Problema de scârțâit se rezolva cu wd40.
              Last edited by fallax; 18 March 2016, 07:29.

Comment

Nu este admisibil asa ceva!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google